Ova hvale vrijedna akcija održana je po 14. puta i svaki put je to i lijep susret elitnih zagrebačkih sportaša – piše Dražen Brajdić, novinar VL.
 
U kuglani Zagreb u Kranjčevićevoj ulici održana je priredba "Kuglom protiv pušenja" čiji je inicijator predsjednik Sportskog saveza grada Zagreba Nikola Dragaš, trostruki svjetski prvak u kuglanju.
 
Dragaševoj akciji odazvali su se brojni sportaši, rukometaši Igor Vori i Zlatko Horvat, svjetski perspektivni ženski veslački četverac (sestre Jurković, Krakić, Milinović), trofejna hrvačka braća Žugaj i svjetska boksačka prvakinja po IBO verziji Ivana Habazin. Pobjednica u ženskom dijelu turnira bila je Habazin, a u muškom Neven Žugaj pa su se njih dvoje susreli u "velikom finalu". Pobijedio je Žugaj (41:32), pa je naša najbolja boksačica pobjedniku u šali poručila:
 
- Nevene, znam gdje živiš, zato ti je bolje da mi što prije daš uzvrat.
 
Ova hvale vrijedna akcija održana je po 14. puta i svaki put je to i lijep susret elitnih zagrebačkih sportaša. Dakako, cilj je turnira još jednom ukazati na štetnost pušenja i drugih oblika ovisnosti, a sport i rekreacija kao način života najlakši su put da se takvi poroci zaobiđu
 
PRENOSIMO Večernji list PIŠE Dražen Brajdić FOTO /arhiva VL