Darko Lisac prije tri godine bio je predsjednik karlovačke sekcije HZSN-a, a nogometni trener Stjepan Benić ovogodišnji je predlog Sekcije HZSN Karlovac - piše Vedran Gvožđak, urednik - novinar Kaportal.hr
 
– Vjerujem da ste ih zavrijedili davno prije, ali i da nisu zadnje nagrade koje ćete dobiti od grada. Svatko od vas u svom području rada je dao puno svog slobodnog vremena, ljubavi i znanja da ono što radite bude na zajedničko dobro i ako ova medalja barem malo može tome dati na snazi, ja ću biti zadovoljan i ponosan. Koliko god ove medalje bile način kako priznati vaš rad, vjerojatno nisu dovoljne, ali znam da ćete i dalje svojim radom davati ovom gradu pečat zbog kojeg smo tu gdje jesmo, kazao je gradonačelnik Damir Mandić, uručujući danas Medalje gradonačelnika sedmero Karlovčana.
 
To su vatrogasci Goran Franković i Miroslav Rade, predsjednik Zore Srećko Klarić, Mario Sunarić iz PU karlovačke, najmlađim Karlovčanima dobro poznat po edukacijama o ovisnostima i minsko-eksplozivnim sredstvima, nogometni trener Stjepan Benić, predsjednica Carpe Diema Aleksandra Podrebarac i novinar, pisac, pjesnik, ludo zaljubljen u svoj grad, KAportalov Darko Lisac.
 
Svi oni skromno su poručili da dobivene nagrade nisu samo njihove, nego i ljudi s kojima rade, te da nagrade obvezuju na još bolji rad.
 
– Kao nekome tko cijeli život radi za ovaj grad iz čiste ljubavi, drago mi je da sam dobio ovu nagradu. Ana Matan je lani, kad je dobila nagradu, posvetila ju Marinu Bakiću, a ja ću kolegicama iz Platforme F12  jer rade sjajne stvari potpuno nezavisno i potpuno gerilski - kazao je Lisac.
 
A mi smo, potpuno nezavisno, silno ponosni na našeg kolegu, koji je ovom medaljom gradonačelnika povećao broj dobitnika gradskih nagrada u našoj redakciji. Prije njega, dobili su ih Marijan Bakić i Robert Fajt.
 
 PRENOSIMO www.kaportal.rtl.hr PIŠE Vedran Gvožđak FOTO Robert Fajt/Cropix