Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske.
 
Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i o svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je počela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.
 
– Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede – izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.
 
– Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima – dodao je izbornik Dalić.
 
Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu sljedeće sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.
 
Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.
 
 IZVOR Večernji list FOTO Tom Dubravec/CROPIX