U Sutomišćici na otoku Ugljanu, na terenu nogometnog kluba Sv. Mihovil, snimljena je milenijska fotografija u čast Luki Modriću, a hrvatski kapetan uskoro se javio i zahvalio otočanima...
 
Na, kako ga mnogi zovu, najljepšem i najposebnijem nogometnom terenu na svijetu, onome Sv. Mihovila na otoku Ugljanu u Sutomišćici, snimljena je još jedna u nizu milenijskih fotografija Šime Strikomana. Ova je bila posvećena Luki Modriću i njegovu prekrasnom golu Argentini na Svjetskom prvenstvu.
 
„Dribling prije gola Argentini i prezime našeg Luke obilježje su milenijske fotografije Šime Strikomana snimane na našem igralištu. Hvala svima koji su došli i pomogli da našem Luki zahvalimo za radost koju nam je pružio tijekom SP-a u Rusiji“, piše na Facebook stranici NŠK Sv. Mihovil uz priloženu fotografiju snimljenu proteklog vikenda.
 
I nisu otočani trebali dugo čekati da im se najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva javi i zahvali. 
 
- Želio bih se zahvaliti NK Sv. Mihovil i svim otočanima Ugljana i Pašmana na prekrasnoj milenijskoj fotografiji koju su napravili za mene. Hvala vam još jednom od srca i šaljem vam velike pozdrave iz Madrida - našao je vremena Luka u svom zgusnutom rasporedu zahvaliti se ljudima koje je toliko razveselio ovog ljeta.
 
Snimanje je organizirano pod nazivom 'Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu', a okupilo je oko 500 sudionika na jednom od najatraktivnijih položaja za nogometno igralište u svijetu, tik uz more.
 
 
- Uz polaznike nogometne škole Svetog Mihovila, u nastajanju su se priključile brojne otočne udruge, mještani, ali i velik broj turista - otkrio je direktor TZ Općine Preko Ivan Košta.
 
PRENOSIMO 24 sata PIŠE Alen Besedić FOTO NŠK Sv. Mihovil/Facebook