Nikolina Šustić je istrčala i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine. Dočekali su je u parku šume Marjan, gdje svakodnevno trenira... – piše Tomislav Gabelić, novinar 24 sata.
 
Split je na dostojan način dočekao svoju novu sportsku heroinu, svjetsku prvakinju u ultramaratonu, Nikolinu Šustić. Nikolina je u Svetom Martinu na Muri uzela zlato na Svjetskom prvenstvu, pritom oborivši hrvatski rekord u ženskoj, ali i u muškoj konkurenciji!
 
Rezultat 7:20:34 najbrže je vrijeme istrčano na tlu Hrvatske i posljednji u nizu rezultat sjajne Splićanke, koja utrke na 100 kilometara trči već deset godina.
 
Istrčala je i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine. 
 
Na Sjevernim vratima, u parku šume Marjan, tamo gdje svakodnevno trenira, dočekali su je obitelj, prijatelji i biciklisti rekreativci, darivali je cvijećem i poželjeli sve najbolje u nastavku karijere.
 
 
 PRENOSIMO 24 sata PIŠE Tomislav Gabelić FOTO/facebook Nikolina Šustić