Napredne taktičke analize nogometnih utakmica u proširenoj stvarnosti dobile su još jedno važno međunarodno priznanje koje je u Dnevniku Nove TV donosio reporter Milan Stjelja, član HZSN-a.
 
Nova TV je, u povodu Svjetskog prvenstva u nogometu, gledateljima pripremila veliki novitet. Uz svakodnevne reportaže i javljanja uživo iz Rusije, predstavila je i dosad najatraktivnije taktičke analize utakmica na ovim prostorima koje je u Dnevniku Nove TV donosio Milan Stjelja, uz stručnog sukomentatora Jerku Leku. Riječ je o jedinstvenom 3D prikazu igrača koji, u stvarnom prostoru na zaslonu osjetljivom na dodir, trče, dodaju loptu ili zabijaju golove. Ovom naprednom tehnologijom, koja omogućava digitalnu rekonstrukciju ključnih trenutaka utakmica, gledateljima će na atraktivan način pojednostavniti taktike igre i rezultati do kojih su one dovele.
 
U kategoriji „Technical High Quality“ nagrade Venice TV Award, projekt je osvojio zlato, a time je, uz prethodni ulazak u finale nagrade „Content Innovation Awards“, još jednom dokazao svoju jedinstvenost i kvalitetu na međunarodnoj razini.