Izvršni odbor HZSN je u prosincu, na posljednjoj sjednici u 2018. godini, potvrdio mogućnost da predlažete kolegice i kolege, članove HZSN–a, za godišnje nagrade i priznanja za 2018. godinu. Požurite se s prijedlozima, uz kraće obrazloženje pošaljite ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Kandidirati se može za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, dok ostali prijedlozi ovise o vama, pa npr. možete predlagati priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervju, suradnju s medijima, press službu, fotografiju, publicistiku itd …
 
Požurite se s prijedlozima, uz kraće obrazloženje pošaljite ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Prijave se primaju do 18. siječnja 2019., svečana proslava bit će 6. travnja 2019. u Novinarskom domu u Zagrebu.
 
Izvršni odbor prihvatio je i idejno rješenje znaka 70. obljetnice HZSN-a koja će biti obilježena u 2019. godini, a središnja svečanost obilježavanja 70 godina HZSN-a bit će održana na 30. svečanom dijelu Sabor HZSN-a, 6. travnja 2019. u Zagrebu. Tom će prigodom biti  predstavljena i prigodna monografija. Osim članova HZSN-a na svečani Sabor bit će pozvani predsjednici AIPS-a, AIPS Europa i SEESJA, HOO, HND i predstavnici sportskih novinara država u okruženju, kao i svi prijatelji koji su tijekom proteklih godina pomagali rad HZSN-a. Također je zaključeno da će se redovni 31. izborni Sabor HZSN-a održat nakon svečanog Sabora, 8. travnja 2019. godine. 
 
Na 29. Saboru HZSN-a, 17. prosinca prošle godine, usvojen je Financijski plan za 2019. koji uključuje i proslavu 70 godina postojanja Hrvatskog zbora sportskih novinara.
 
Podsjećamo vas da možete obnoviti članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2018-2019. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr
 
 
 Izvršni odbor HZSN