Nakon naslova u Prvoj HNL Dinamo nije uspio ugrabiti još jedan trofej budući da je u odličnom finalu Kupa odigranom u srijedu u Puli Rijeka slavila s 3:1.
 
- Jako, jako sam sretan. Ne mogu to opisati. Čestitam dečkima. Ne samo zbog ove utakmice, nego i zbog sezone. Zbog ovog završetka gdje smo protiv jednog super jakog Dinama osvojili trofej. Ovo je uspjeh svih nas. Ovdje je trebalo pokazati karakter. Dečki su sve ispoštovali, pokazali da su odlični. Sad idemo na zasluženi odmor - bila je prva reakcija Igora Bišćana nakon osvajanja trofeja.
 
Jedanaesterac i drugo poluvrijeme? 
 
- Vidjelo se da smo pali u drugom poluvremenu. Razumljivo je to. Oni su bili odmorniji i u startu kvalitetniji. Nema smisla ulaziti u detaljne analize nekih stvari. Ovo smo u potpunosti zaslužili i ovim divnim navijačima priuštili jedan prekrasan dan. Teško da bi uopće mogli poželjeti bolju sezonu ako pogledamo omjer snaga, Dinama i ostalih... - zaključio je trener Rijeke.
 
Nakratko je pred kamere izašao i Čolak
 
- Mislim da smo zaslužili. Ostavili smo srce na terenu. Fali mi riječi, presretan sam. To je bio naš plan. Da stojimo u bloku i iskoristimo šanse. Nismo ih imali previše, ali ostali smo u bloku, branili se i imamo titulu. Ne može biti bolje - euforično je rekao strijelac prvog Rijekinog gola.
 
 - Ovo je pobjeda navijača, a onda svih nas. Bišćan je fantastičan trener i strateg i pokazao je to danas. Dinamo je kvalitetniji od nas, ali danas smo pokazali srce i taktiku - komentirao je Mišković nakon utakmice.
 
 IZVOR Sportske novosti FOTO Matija Djanješić / CROPIX