U press salonu Športskog centra Višnjik, 14. lipnja 2019., održano je zadarsko predstavljanje monografije „70 godina, a još se bavi sportom", objavljene povodom obilježavanja 70-te obljetnice Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN).
 
Riječ je o knjizi u kojoj je prikazano djelovanje sportskog novinarstva na području Hrvatske u posljednjih 70 godina. Promociju knjige organizira zadarska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, a govorili su autor knjige glavni tajnik HZSN-a Marijan Bakić, predsjednik HZSN-a Jura Ozmec te predsjednik zadarske sekcije HZSN-a Željko Kapelari.
 
Knjiga Marijana Bakića „70 godina, a još se bavi sportom“ treća je kompilacija o povijesti Hrvatskog zbora sportskih novinara. Prvih pola stoljeća, do 1990. godine, iz pera čak 23 suradnika uredili su Žarko Susić, Zoran Kovačević i Ante Drpić. Na kraju šestog desetljeća, almanah je uredio Marin Šarec kome su asistirala osmorica novinara – suradnika.
 
- U ovoj monografiji nastojao sam prikazati ono što nije zabilježeno u prve dvije knjige, što se dogodilo posljednjih deset godina, a itekako je važno za HZSN na domaćoj i međunarodnoj sportsko-novinarskoj sceni – naglasio je Bakić.
 
Monografija je svoje prvo predstavljanje imala 6. travnja 2019. na godišnjoj svečanosti HZSN-a u Hotelu Westin u Zagrebu kojom prigodom su bile dodijeljene i godišnje novinarske nagrade i priznanja HZSN-a. Potom je, 16. travnja 2019. predstavljena i u Karlovcu u organizaciji Sekcije HZSN Karlovac a pod pokroviteljstvom karlovačkog gradonačelnika Damira Mandića. 
 
Regionalni dnevnik HRT-a 18.6.2019. https://www.hrt.hr/enz/regionalni-dnevnik/522011/
 
IZVOR Sekcija HZSN Zadar