Hrvatski prvak krupnim koracima gazi prema mjestu među europskom elitom. Dinamo je na Maksimiru bio bolji od Rosenborga s 2:0 golovima Petkovića iz kaznenog udarca, odnosno Mislava Oršića – piše Davorin Olivari, novinar SN.
 
Hrvatski reprezentativci vode Modre prema Ligi prvaka! Zabila su dva nova aduta Vatrenih, centimetri dijelili Modre od još veće pobjede. Uzvrat je u utorak 27. kolovoza u 21.00 sati.
 
Veselite se ljudi, Dinamo je blizu Lige prvaka! Još samo malo, treba proći iskušenje u Norveškoj. Lijepa je to prednost, nije primljen pogodak na domaćem travnjaku, mislimo da će jedan pogodak na strani biti dovoljan. Ipak, nećemo slaviti unaprijed, ali da su Modri pred vratima raja, apsolutno je točno. Izgleda nam da je Bjeličina momčad kvalitetnija od Rosenborga, no podvlačimo, treba povući ručnu kočnicu. Nezgodni su ti Norvežani. Ali Bjeličini su dečki pokazali da su zreli za velika djela. Pred skoro ispunjenim Maksimirom pokazali su klasu, zato s velikim optimizmom mogu na uzvrat na sjever Europe. Ključnu ulogu jučer su odigrali hrvatski reprezentativci, najbolji su bili Livaković, Petković i Oršić.
 
DINAMO - ROSENBORG 2:0 (Petković 8' p., Oršić 28')
 
ZAGREB, stadion Maksimir. Gledatelja 23 859. Sudac: Daniele Orsati (Italija)
 
DINAMO: Livaković - Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac - Moro - Hajrović (od 64. Gojak), Ademi, Olmo, Oršić (od 84. Atiemwen) - Petković (od 87. Gavranović)
ROSENBORG: Hansen - Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling - Jensen, Lundemo, A. Konradsen - Akintola (od 84. Helland), Soderlund, Adegbenro
 
 PRENOSIMO Sportske novosti PIŠE Davorin Olivari FOTO/Cropix