Poštovane kolegice i kolege, Izvršni odbor je na svojoj 6. sjednici održanoj 9. prosinca 2019. godine jednoglasno odlučio o terminima za prijedlaganje za godišnje nagrade i priznanja HZSN-a za 2019. godinu.
 
Prijedlozi se mogu dostaviti do 17. siječnja 2020., a na 32. Saboru HZSN-a, koji će se održati 24. veljače 2020. godine u Novinarskom domu u Zagrebu, biti će proglašeni novinarski laureati za 2019. godinu.
 
Prijedlozi se trebaju dostaviti na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Hrvatski zbor sportskih novinara, Perkovčeva 2, 10 000 Zagreb, sa naznakom (nagrade i priznanja). Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na mobitel 098/247-142 (Marijan Bakić, glavni tajnik).
 
Kandidirati se može za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, dok ostali prijedlozi ovise o vama, pa npr. možete predlagati priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervju, suradnju s medijima, press službu, fotografiju, publicistiku itd …
 
Članovi Komisije za dodjelu nagrada i priznanja su: Robert Valai, Anton Samovojska, Lovorko Magdić, Ivana Lukačić Krajina i Branko Stipković.
 
Požurite se s prijedlozima, uz kraće obrazloženje pošaljite ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Podsjećamo vas da možete obnoviti članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2020-2021. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr ili https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
 
 Vaš HZSN