Prijedlozi se mogu dostaviti još 5 dana, do srijede 22. siječnja 2020. godine, uz kraće obrazloženje pošaljite ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Kandidirati se može za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, dok ostali prijedlozi ovise o vama, pa npr. možete predlagati priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervju, suradnju s medijima, press službu, fotografiju, publicistiku itd …
 
 
Na 32. Saboru HZSN-a, koji će se održati 24. veljače 2020. u Novinarskom domu u Zagrebu, biti će proglašeni novinarski laureati za 2019. godinu.
 
Obnovite/produžite članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2020-2021. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na internet stranici www.hzsn.hr ili https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
 
Zašto biti član HZSN-a?
* Samo kao član HZSN-a član ste nacionalne strukovne udruge sportskih novinara koja vas preko AIPS-a povezuje sa sportskim novinarima iz cijelog svijeta.
* Samo kao član HZSN-a možete izvještavati s Olimpijskih igara mladih, Svjetskih juniorskih prvenstava u nogometu i sličnih globalnih priredbi (za članove mlađe od 28 godina).
* Samo Kao član HZSN-a možete konkurirati za godišnje novinarske nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara i nagradu AIPS-a.
* Samo kao član HZSN-a možete koristiti pogodnosti naših sponzora i partnera.
 
 
Izvršni odbor HZSN