Zbog epidemije koronavirusa otkazan je spektakl u Las Vegasu, pa je NFL draft ove godine održan "online", a program je vodio komesar lige Roger Goodell iz svog doma. Program je razvučen na tri dana, od 23. do 25. travnja, a prvog dana su birani najbolji.
 
Prvi izbor drafta je quarterback sveučilišta Louisiana Joe Burrow, kojeg su uzeli Cincinnati Bengalsi. Drugi izbor je defensive end Ohio Statea Chase Young koji je završio u Washington Redskinsima, dok je treći izabran njegov suigrač cornerback Jeff Okudah kojeg su uzeli Detroit Lionsi. Zanimljivo, i Burrow je studirao na Ohio Stateu prije nego što se 2018. preselio na LSU.
 
New England Patriotsi, koje već 20 godina vodi Bill Belichick, koji korijene vuče iz Draganića kod Karlovca, morali su čekati na drugi dan drafta. New England je imao ukupno 37. odabir, a kada se kamera uključila u Belichickov dom, za stolom ispred računala je sjedio njegov pas Nike kojeg je režija potpisala sa Bill Belichick - Head Coach"
 
Haski kojeg obožava SAD napravio šou u prijenosu uživo. Mirno je gledao u ekran i pratio situaciju na draftu. Fotografija je odmah izazvala oduševljenje i mnogi su se pitali tko je zapravo mozak operacija Patriotsa.
 
Komentari su bili urnebesni
 
"Dinastija Patriotsa je gotova. Otišao je Brady otišao je Gronk, a Belichicka je zamijenio pas,", bio je jedan od komentara.
 
"Ljudi obično uče pse da dođu i sjednu, Belichick uči svog psa kako birati na draftu," napisao je drugi.
 
Dodajmo, kako su Patriotsi odabrali Kylea Duggera, "safetyja" sa sveučilišta Lenoir - Rhyne.
 
Bill Belichick je najuspješniji trener u povijesti NFL-a sa šest osvojenih Super Bowla.
 
 PRENOSIMO Hina FOTO Screenshot