Svakog radnog dana ekipa HNTV-a javljat će se uživo iz naših prvoligaških klubova s početkom u 18 sati, a svaka emisija iz pojedinog kluba trajat će između 30 i 40 minuta – piše Robert Junaci, novinar VL.
 
Naime, HNTV (Hrvatska nogometna televizija) od danas kreće s emitiranjima uživo. Shodno odluci saveza o ponovnom vraćanju nogometa na travnjake, HNTV je odlučio s emisijama uživo krenuti od četvrtka. Svakog radnog dana ekipa HNTV-a javljat će se uživo iz naših prvoligaških klubova s početkom u 18 sati, a svaka emisija iz pojedinog kluba trajat će između 30 i 40 minuta.
 
Želja je pokazati da nogomet nije zbog korone na respiratoru, da će preživjeti i to. U svojim javljanjima uživo bit će riječi o tome kako su klubovi preživjeli stanku, kako su se prilagodili zasad posebnom režimu treninga, kako vide nastavak i budućnost kako svog kluba tako i nogometa. Razgovarat će se s čelnicima klubova, liječnicima, trenerima, igračima još uvijek pridržavajući se epidemioloških mjera.
 
Prvi klub, danas u 18 sati, bit će Lokomotiva, a onda u petak slijedi Dinamo, potom Gorica i Lokomotiva. HNTV je morao napraviti takav raspored zbog e-propusnica, pa će od sljedećeg tjedna obići i sve ostale klubove. Konačno se kreće, nakon brojnih snimki koje smo gledali u ovoj dugoj pauzi, imat ćemo nogomet uživo, iako još nisu utakmice i ovo bi za ljubitelje nogometa moralo biti lijepo osvježenje. 
 
 PRENOSIMO Večernji list FOTO Ivo Čagalj/PIXSELL