Pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Siniša Krajač darovao je u ime Hrvatskog olimpijskog odbora kontingent od oko 1000 majica Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu.
 
Majice su prvotno osigurane za provedbu programa „Promicanje sporta i olimpizma u cilju očuvanja zdravlja i zdravstvenog turizma u lokalnim sredinama“, a budući da zbog otežane prometne komunikacije povezane s pandemijom koronavirusa program nije u cijelosti proveden, donirane su osoblju druge najveće bolnice u Republici Hrvatskoj.
 
Na majicama je istaknuto znakovlje KBC-a i HOO-a te natpis "#ostanidoma", a preuzeo ih je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice prof. dr. Mario Zovak, zahvalivši na donaciji. Podsjetimo, istu donatorsku gestu prema vrijednim je djelatnicima ove bolnice tijekom ožujka i travnja u dva navrata realizirao i Hrvatski judo savez. 
 
- Ovo je samo mala gesta zahvalnosti liječnicima i medicinskom osoblju KBC-a Sestre milosrdnice, koji su u ovom teškom vremenu na prvoj crti borbe protiv koronavirusa - poruka je Siniše Krajača.
 
Izvor HINA