Velika završnica Coca-Cola Cupa 2020. igrala se u 3 kategorije: dječaci 2002. godište i mlađi, djevojke 2005. godište i mlađe, te dječaci 2005. godište i mlađi. Kup sistem turnira razigravao se diljem Splita, a velika finala uz izravan prijenos na SK televiziji održana su na igralištu FESB-a – piše Toma Dragičević, novinar SN.
 
Prvi su na teren istrčali dječaci godište 2002. i mlađi i u napetoj utakmici ekipa Hladan Tuš iz Slavonskog Broda pobijedila je ekipu OPG Franjić iz Bjelovara. Drugo finale bilo je rezervirano za djevojke, a veliki međimurski ogled završio je rezultatom za 2:1 za Međimurske lepe puce iz Čakovca protiv NŠ Međimurje iz Čakovca. U trećoj i posljednjoj utakmici velike državne završnice igrale su ekipe MNK Good Times iz Jastrebarskog i MNK Koprno iz Šibenika, a pehar prvaka ponijeli su dječaci iz Šibenika. Bronce su osvojile ekipe Hrvatski sindikat pošte iz Osijeka, ŽNK Lideri iz Zagreba i Družba Pere Kvržice iz Bjelovara.
 
Sve ekipe bodrili su Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih, Bruno Jelić, voditelj javnih i regulatornih poslova Coca-Cola HBC Adria, Darko Matošković, rukovoditelj upravljanja događanjima, pokroviteljstvima i novom marketinškom opremom za Hrvatsku Coca-Cola HBC Hrvatska, Darko Vučić, načelnik Sektora za razvoj športa, Središnji državni ured za šport, Tihomir Gudić, izvršni direktor Plazma Sportskih igara mladih i Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih koji su najboljima dodijelili medalje i pehare.
 
- Coca-Cola Cup je očekivano najmasovniji sport u sklopu Plazma Sportskih igara mladih i jako smo ponosni što smo od ove godine u suradnji s UEFA pokrenuli i kategoriju ženskog nogometa. Inkluzija te promicanje jednakosti i sportskih vrijednosti su važne odrednice Plazma Sportskih igara mladih, koje će uz cijelu situaciju ove godine opet imati rekordni broj sudionika - istaknuo je Zdravko Marić.
 
Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi, koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Više od 170 kvalifikacijskih turnira u gradovima i općinama diljem Hrvatske razigravali su se od siječnja do lipnja. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek bio velik: plasman na državnu završnicu u Splitu.
 
Split je od 15. kolovoza domaćin velike državne završnice Plazma Sportskih igara mladih u 7 sportskih disciplina: Coca-Cola Cupu, šahu, malom nogometu za 2009. godište, HEP turniru u rukometu, Hrvatska pošta Cup u tenisu, Kinder turniru u rukometu i odbojci.
 
POREDAK 2005. godište (M)
 
1. MNK Koprno (Šibenik)
2. MNK Good Times (Jastrebarsko)
3. Družba Pere Kvržice (Bjelovar)
 
Najbolji strijelac: Viktor Damjanić (MNK Koprno)
Najbolji vratar: Niko Mrčela (MNK Koprno)
Najbolji igrač: Ivan Mučić (MNK Koprno)
 
POREDAK 2002. godište (M)
 
1. Hladan tuš (Sl. Brod)
2. OPG Franjić (Bjelovar)
3. Hrvatski sindikat pošte (Osijek)
 
Najbolji strijelac: Kristijan Kurpes (MNK Good Times - Jastrebarsko)
Najbolji vratar: Stjepan Zeba (Hladan tuš)
Najbolji igrač: Domagoj Đurković (Hladan tuš)
 
POREDAK 2002. godište (Ž)
 
1. Međimurske lepe puce (Čakovec)
2. NŠ Međimurje (Čakovec)
3. ŽNK Lideri (Zagreb)
 
Najbolji strijelac: Helena Damjanović (NŠ Međimurje)
Najbolji vratar: Barbara Kelava (NŠ Međimurje)
Najbolji igrač: Ema Čurin (Međimurske lepe puce)
 
 PRENOSIMO Sportske novosti PIŠE Toma Dragičević FOTO Karlo Šutalo