Hrvatski vaterpolo savez objavio je da nova sezona počinje 3. listopada te da se grupi njegovih sponzora pridružila još jedna eminentna tvrtka - Papirus, koji je na tržištu već punih 26 godina. 
 
- Otvarajući tvrtku u Zagrebu od ove godine pokrivamo sve dijelove Hrvatske te imamo mogućnost pravovremeno djelovati i oprskrbiti naše partnere u svim krajevima Lijepe naše. Kroz taj novi poslovni iskorak bilo nam je bitno kvalitetno se predstaviti tržištu pa smo odlučili da je to naučinkovitije učiniti kroz povezanost s našim najtrofejnijim sportom. Iznimna nam je čast vezati se uz tako uspješan brend poput hrvatskog vaterpola kako bi zajedničkom sinergijom i dalje ostvarivali vrhunske uspjehe - rekao je Ante Bobelj, predsjednik uprave Papirus Grupe najavljujući da će tvrtka od 01. listopada biti prisutna i na zagrebačkom području. 
 
Vaterpolo prvenstvo Hrvatske za seniore počinje 3. listopada i u njemu sudjeluje 11 klubova.  Dubrovački Jug obranu naslova počinje tek u drugom kolu jer je u prvom slobodan i 10. listopada gostuje kod Medveščaka. Doprvak Mladost u prvom kolu dočekuje KPK s Korčule. 
 
 Izvor HINA Foto PIXSELL/Marko Prpić