Novi dizajn portala www.sport023.hr čitateljima i partnerima omogućiti će još veću preglednost i dostupnost sadržaja, kao i neke nove mogućnosti. I dalje će se u plavo-bijelim tonovima moći pročitati sve vijesti, zanimljivosti i komentare vezane za zadarski sport i podijeliti ih s prijateljima putem najpopularnijih komunikacijskih kanala, ali od sada u još boljem, modernijem obliku.
 
- Osim samog dizajna i novog loga jedna od najvećih novosti je i velik broj novih kategorija za pojedine sportove. Sa dosadašnjih 10 povećan je na čak 24! Tako je, primjerice, posebna kategorija vijesti posvećena sportu osoba s invaliditetom, koji u Zadru napreduje velikim koracima. A premda sport ne poznaje podjele, sa zadovoljstvom možemo izdvojiti i zasebne kategorije o ženskoj košarci i nogometu. No, najbolje je da se u sve uvjerite sami u sami u svega nekoliko klikova – kaže glavni urednik Jure Perišić.
 
Za novi izgled portala Sport023 zaslužna je mlada zadarska tvrtka Sideways. Tvrtka fokusirana na razvoj digitalnih projekata i marketing, a najpoznatija po svom brandu eno-gastro turističke platforme Authland.  Zajedno s ekipom Sport023, u Sidewaysu su se prilikom izrade stranice i rebrandinga vodili principima stvaranja komunikacijske vrijednosti za sve zadarske sportove i oživljavanjem zadarskog sportskog i navijačkog duha. Ovim projektom Sideways je zakoračio u svijet zadarskog sporta, a upravo u suradnji s portalom Sport023 već se kuju novi planovi, koji će svim zadarskim klubovima, sportašima i sportskim udrugama, širom otvoriti vrata digitalnog svijeta i marketinga. 
 
- Osim toga, ovom suradnjom želja nam je pokazati da se u našem gradu može stvoriti kvalitetan, zadarski proizvod, koji će biti prepoznatljiv, kako u lokalnoj sredini, tako i šire. Sport023 je u protekle tri i pol godine otkako je osnovan već napravio značajne korake u tom smjeru, a vjerujemo da ćemo s ovim potezom sve to podići na još višu razinu – zaključuje glavni uredni ovog zadarskog sportskog portala.