Hrvatski zbor sportskih novinara – Sekcija Zadar već 6. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.
 
- Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji. Za razliku od prethodnih godina, kada smo se svi zajedno okupljali ispred prostorija Socijalne samoposluge, ove godine, s obzirom na izvanrednu epidemiološku situaciju, molimo Vas da ne dolazite u većim grupama te da poštujete sve naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru – kaže Željko Kapelari, predsjednik Sekcije HZSN Zadar. 
 
- Koronavirus, dakako, neće zaustaviti našu akciju. Ona će se održati u petak, 18. prosinca između 9:00 i 11:00 u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane. Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava… Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena! – dodaje predsjednik zadarske sekcije HZSN-a.
 
O sudjelovanju u akciji obavijestite do četvrtka, 17. prosinca.  Za sve upite slobodno se obratite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar). 
 

Izvor www.sport023.hr Autor: Ivan Kapelari