U potresu su poginuli i otac i sin, a trenerica odbojke Marina Tomić Šantek ostala je tako bez oca i brata, ali i bez kuće koja se urušila.
 
Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je humanitarnu akciju pomoći obitelji trenerice Tomić Šantek, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.
 
''Tragična vijest dolazi iz Gline, gdje je u razornom potresu stradala obitelj naše trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina).  U potresu koji je 29. prosinca iza 12 sati, čiji je epicentar bio kod Petrinje, pogodio Hrvatsku nažalost imao je smrtne posljedice i razorio domove mnogih ljudi. U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice Marine, a njihov dom potres je sravnio do temelja. Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju pomoći Marini i njezinoj obitelji. Molimo sve dobre ljude, ljubitelje odbojke, naše klubove i sve koji su spremni pomoći da se priključe akciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i svi zajedno u ovim teškim trenucima pomognemo našoj trenerici Marini i njenoj obitelji. Uplatom direktno na Marinin IBAN HR 6924070003205538702 pomognite našoj trenerici i njezinoj obitelji u ovim teškim trenucima. Hrvatski odbojkaški savez šalje iskrene izraze sućuti obitelji ispred svih djelatnika HOS-a i cijele hrvatske odbojkaške obitelji'', objavio je Hrvatski odbojkaški savez.
 

Izvor: HOS