Izvršni odbor HZSN-a je na svojoj redovnoj sjednici održanoj u četvrtak, 18. ožujka 2021. godine u Novinarskom domu u Zagrebu donio odluku o priznanjima i nagradama HZSN-a za 2020. godinu.
 
Svečana dodjela biti će na godišnjem 34. Saboru HZSN-a, a zbog pandemije koronavirusa neće biti održana kao svake godine u mjesecu ožujku već će se održati najkasnije do konca svibnja ove godine, a čemu će Izvršni odbor na vrijeme obavijestiti dobitnike, članove i javnost.
 
Za godišnje nagrade i priznanja za 2020. sveukupno je kandidiralo 24 novinara u 15 različitih kategorija a Izvršni odbor odlučio je dodijeliti 10 priznanja i dvije nagrade. Kao što je poznato dodijelit će se Nagrada za životno djelo i Novinar godine te priznanja za: reportažu, novinsku priču, radijsku emisiju, televizijsko novinarstvo, intervju, komentar, suradnju s medijima, za lokalni sport, press službu i fotoreportera godine.
 
Osim redovite tematike Izvršni odbor je prihvatio i informaciju o članstvu. HZSN trenutno ima 142 člana a dobra je vijest da se od kraja listopada 2020. do danas učlanilo 45 novih članova.
 
Poštovane kolegice i kolege, podsjećamo vas da možete, ako to još niste učinili, obnoviti članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2020-2021. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr ili https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
 

VAŠ Izvršni odbor