Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom.
 
Kao jedina žena u povijesti, članica je izvršnog odbora IFFHS-a, voditeljica odnosa s javnošću IFFHS-a te odgovorna za uručenje ovogodišnjih nagrada.
 
IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. U tom prestižnom društvu našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najbolje nogometne momčadi proteklog desetljeća.
 
U potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom na to da je i sama jednom istaknula – ''Uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi što je svoj hobi pretvorila u posao. Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFA-ina blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora, i to kao jedina žena u povijesti.
 
Osim toga, Fani je dobila ulogu voditeljice tjednih vijesti IFFHS-a, koji je lansirao svoj online kanal www.iffhs.com/videos na kojem će Fani svakog tjedna objavljivati videe s novim statistikama i rezultatima unutar Federacije.
 

 Izvor: GOL.hr Foto: Privatna arhiva