Zagreb je od 30.travnja do 2.svibnja ove godine domaćin Svjetskog veslačkog kupa. Nastupi braće Sinković, Damira Martina i drugih najboljih hrvatskih veslačica i veslača na svojem jezeru, na Jarunu, sasvim je sigurno sportski događaja za koji ćete i vi pokazati zanimanje. 
 
Na žalost, korona nam uvjetuje vrlo rigorozne mjere, natjecanje će biti održano bez publike, a novinarski i fotoreporterski broj akreditacija za ovo natjecanje će biti bitno smanjen, prema napucima Svjetske veslačke federacije. Vaše će molbe za akreditacije biti pomno razmatrane na nekoliko razina, a obavezni PCR test za svakoga tko dolazi na Jarun bit će, po svemu sudeći, činjenica. Po protokolu Svjetske veslačke federacije, konačna odluka bit će, u suradnji s HZJZ-om, objavljena tjedan dana prije početka natjecanja.
 
Upravo zato, molimo vas da svoje namjere oko dolaska na Jarun svakako iskažete najkasnije do 17. travnja preko sustava akreditacija Svjetske veslačke federacije:
 
 
Kako prijenos s Jaruna zadnjega dana natjecanja, u nedjelju, radi HRT, molimo sve TV kuće zaintresirane za slanje kamera na Jarun da to imaju na umu, jer će od TV službe World Rowing dobiti posebnu naljepnicu nakon što po dolasku ispune obrazac, jasno u dogovoru s HRT-om.
 
Naknadne molbe, pa makar o kome se radilo, nećemo moći uvažiti.
Radujemo se druženju na Jarunu.
 
PRESS SLUŽBA 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jura Ozmec, voditelj