U odlučnom meču za prvaka Hrvatske bejzbolaši karlovačke Olimpije pobijedili su na domaćem igralištu u Grabriku splitsku Nadu SM rezultatom 4:3 te tako obranili naslov prvaka države. 
 
Sve pojedinačne nagrade završile su u rukama karlovačkih bejzbolaša. Jose Mendoza najbolji je pitcher, Phil Smith najbolji udarač, a Jose Herrera najbolji igrač, odnosno MVP prvenstva Hrvatske.
 
KA bejzbolaši uspjeli su u gotovo nemogućem preokretu obraniti naslov  nakon što su finalnu seriju protiv splitske Nade SM otvorili s nedostižnih 0-3 u omjeru pobjeda i poraza. Jednu pobjedu slijedila je druga, treća i na kraju izjednačenje ... U Karlovcu na domaćem igralištu u Grabrku uslijedila je četvrta uzastopna pobjeda za 17. naslov prvaka te 6-4 u omjeru sa Splićanima u zadnjih 10 godina u kojima ove dvije ekipe apsolutno dominiraju.
 
U drugoj polovici kolovoza karlovačke „olimpijce“ očekuje nastup u Belgiji na Federations Cupu. Krajem rujna ili početkom listopada je završnica Hrvatskog kupa. Prije toga reprezentaciju, u kojoj je najveći broj karlovačkih igrača, očekuje Europsko prvenstvo te turniri srednjoeuropske Interlige.
 
Izvor: KAŠ www.kasonline.eu Foto: R. Fajt/Cropix