Poštovane kolegice i kolege, podsjećamo vas da se možete učlaniti, ili produžiti vaše članstvo, u cehu sportskih novinara Hrvatske za razdoblje 2022/2023. godina.
 
Dvogodišnja članarina za HZSN iznosi 200,00 kn, a za AIPS 300,00 kn. Člansku iskaznicu AIPS-a može zatražiti samo član HZSN-a. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu (obavezno je ispuniti i poslati) nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr
 
PRISTUPNICA za HZSN nalazi se na http://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
PRISTUPNICA za AIPS nalazi se na adresi www.aipsmedia.com pod Cards ...
 
 
• Samo ste kao član HZSN-a član nacionalne profesionalne udruge sportskih novinara koja vas putem AIPS-a povezuje sa sportskim novinarima iz cijelog svijeta.
• Samo kao član HZSN-a možete izvještavati s Olimpijskih igara mladih, Svjetskog juniorskog nogometnog prvenstva i sličnih globalnih događaja (za članove mlađe od 30 godina).
• Samo Kao član HZSN-a možete se natjecati za godišnje novinarske nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara i za nagrade AIPS-a, u 8 kategorija, plus posebne nagrade za mlade novinare.
• Samo kao član HZSN-a možete koristiti pogodnosti naših sponzora i partnera.
 
POŽURITE S PRIJEDLOZIMA ZA GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJA HZSN-a ZA 2021.
 
Vaš prijedlog za novinarske nagrade i priznanja HZSN-a za 2021. godinu možete već sada dostaviti na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Hrvatski zbor sportskih novinara, Perkovčeva 2, 10000 Zagreb, sa naznakom (nagrade i priznanja). Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na mobitelu 098/247-142 (Marijan Bakić, glavni tajnik).
 
Kandidirati se može za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, dok ostali prijedlozi ovise o vama, pa npr. možete predlagati priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervjue, suradnju s medijima, press službu, fotografije, publicistiku itd.
 
Požurite se s prijedlozima, uz kraće obrazloženje pošaljite ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.