Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Zadar već 7. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.
 
„Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji“, poručuju.
 
Akcija će se održati u petak, 17. prosinca između 9:00 i 11:00 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane. S obzirom na specifične epidemiološke uvjete, molimo Vas da i ove godine poštujete naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru.
 
Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava..., poručio je Željko kapelari, predsjednik zadarske sekcije HZSN.
 
Za sve upite slobodno se obratite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik Sekcije HZSN Zadar). Molimo Vas da nas o sudjelovanju u akciji obavijestite do četvrtka, 16. prosinca.
 
Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena!
 

Izvor: eZadar Foto: Šime Zelić