Članovi Hrvatskog zbora sportskih novinara dostavili su HZSN-ovom Povjerenstvu u kojem su: Robert Valai (predsjednik), Ivana Lukačić, Lovorko Magdić, Branko Stipković i Anton Samovojska svoje prijedloge za nagrade i priznanja HZSN-a 2021. godinu. 
 
Zaprimljena su tri prijedloga za nagrade i čak 24 prijedloga za razna priznanja. Podsjetimo da se kandidirati moglo za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, te za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervjue, suradnju s medijima, press službu, fotografije, publicistiku i slično.
 
Nakon što se Povjerenstvo na sastanku koji će se održati 28. siječnja 2022. u HND-u (10:30 sati) odluči o prijedlozima, Izvršni odbor HZSN će na svojoj prvoj sjednici, najvjerojatnije početkom veljače, donijeti konačnu odluku o svim dobitnicima novinarskih nagrada i priznanja za prošlu godinu. 
 
Svečanost dodjele Nagrade i priznanja biti će na 36. Saboru HZSN.  Kada i na koji način će ove godine biti dodijeljena godišnja novinarska priznanja i nagrade ovisit će o situaciji s pandemijom, a o čemu će članstvo i javnost biti pravodobno obaviješteno.  
 
Podsjetimo da je upravo zbog pandemije prošle godine svečanost dodjele održana na tribini atletskog stadiona Mladosti uz Savu.