Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Laganini grupa potpisali su ugovor o suradnji, prema kojem renomirani radijski medij postaje zlatni sponzor hrvatskih olimpijaca.
 
Ugovor su u prostorijama Laganini FM radija potpisali glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač i direktor Laganini grupe Josip Majher, a razdoblje trajanja je do 31. prosinca 2024. godine.
 
Laganini grupa je poslovni subjekt koji se bavi emitiranjem, produkcijom i proizvodnjom  radijskog programa, a ovim ugovorom potvrđuje interes za promociju hrvatskog sporta te unaprjeđenje sportskih postignuća hrvatskih olimpijaca i ostalih hrvatskih sportaša.
 
U zajedničkoj misiji promocije hrvatskog sporta, sportašica i sportaša, zlatni sponzor HOO-a se obvezao kontinuirano u ugovornom razdoblju u programu Laganini FM radija prezentirati i promovirati sportske i druge aktivnosti HOO-a kroz posebno pripremljeni oblik emisije. Ugovorne strane su suglasne da se posebna emisija posvećena sponzorskim aktivnostima HOO-a i hrvatskih olimpijaca u programu Laganini FM radija, kao i ostalih radijskih postaja u okviru Laganini mreže, emitira jednom tjedno tijekom ugovornog razdoblja. Jednako tako, Laganini će u sklopu posebno dizajnirane emisije na svojim radijskim postajama omogućiti HOO-u oglašavanje njegovih sponzora. 

 HOO / V. Knežević