Legendarnog Drage Ćosića već neko vrijeme nema u televizijskom eteru, zadnji prijenos vezan za reprezentaciju je odradio u finalu svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, prenosi Večernji list.
 
Ipak, na veliko zadovoljstvo svih navijača i onih koji ga vole, Ćosićev glas ćete opet moći slušati i to putem radija. Naime, radi se o tome da je kultni Narodni radio ugašen, ali se umjesto njega pokrenuo Bravo!. Na samom startu Bravo! će dobiti i legendarno pojačanje. Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva pridružiti će im se Drago Ćosić kao specijalni gost komentator. Sve će se, osim u eteru i na Bravo! društvenim mrežama, moći pratiti i putem Bravo! TV- a. - poručili su s novopokrenutog radija. 
 
Nadaleko poznati glas ikonskog Ćosića, koji obavlja posao u marketinškom odjelu Hrvatskog rukometnog saveza, opet ćete moći čuti tijekom katarskog SP-a. Ovo je ujedno i povratak na HTV nakon što je od tamo dobio otkaz zbog optužbi da je preprodavao ulaznice na SP-u. 
 
Drago Ćosić dobitnik je HZSN-ove nagrade Novinar godine za 2016. godinu na svečanom 26. Saboru HZSN-a koji je održan u Karlovcu 20. veljače 2017. 
 

 Izvor: VL / S. Meleš Foto: R. Fajt/CROPIX