Uoči prvog susreta hrvatske reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu koju igra u srijedu protiv Maroka s početkom u 11 sati, dalmatinski niželigaš GOŠK iz Kaštel Gomilice na društvenim se mrežama pohvalio dvojicom 'vatrenih'.
 
Naime, dva aktualna hrvatska reprezentativca Marko Livaja (29)  i Mario Pašalić (27)  bili su članovi spomenutog kluba u omladinskoj školi, a njihove fotografije s ponosom su objavili na službenom profilu.
 
"S ponosom ističemo što su među reprezentativcima za jučer započeto Svjetsko prvenstvo dva igrača koja su svoje prve nogometne korake napravili u našem klubu, Mario Pašalić i Marko Livaja. Ovim putem, njima i cijeloj reprezentaciji želimo svu sreću i što bolji plasman na svjetskom prvenstvu. Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca", poručili su svojim bivšim članovima iz GOŠK-a.
 
Podsjetimo, Hrvatska je u skupini F s Marokom, Kanadom i Belgijom, a prvi susret igraju u srijedu protiv Maroka s početkom u 11 sati. 
 
Izvor: Facebook GOŠK Kaštela