Na izbornoj sjednici Skupštine Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Tomislav Grahovac iznova je dobio povjerenje rukometnih djelatnika i novi mandat na čelu Saveza. 
 
Grahovac je prvi put za predsjednika HRS-a izabran 2016. godine, a nakon toga je dobio novo povjerenje 2019. godine. Od 59 članova Skupštine HRS-a, njih 51 nazočilo je izbornoj sjednici i jednoglasno podržalo izbor Grahovca za predsjednika.
 
Istodobno s izborom predsjednika HRS-a, izabrani su i članovi novog Upravnog te Nadzornog odbora HRS-a. Članovi novog Upravnog odbora su: Tomislav Grahovac, Zoran Gobac, Boris Mesarić, Krešimir Prosoli, Goran Piteša, Željko Maletić, Boris Konjuh, Josip Ćurković, Hrvoje Vojvoda, Vili Bassanese, Željko Udovičić, Josip Ergović, Branimir Kos, Božica Palčić i Antun Blažević. Nadzorni odbor HRS-a čine: Romeo Vrečko, Goran Peterko, Mihael Varga, Ivan Baričević i Rajko Roža.
 
Podsjećajući članove Skupštine na rezultate i rad HRS-a u posljednje tri godine, Tomislav Grahovac je istaknuo iznimno teške pandemijske uvjete u kojima je Savez funkcionirao. Ali, bez obzira na to, hrvatske rukometašice i rukometaši u dvorani, ali i oni na pijesku, osvojili su obilje medalja na velikim svjetskim i europskim natjecanjima. Naši klubovi imali su vrlo dobre rezultate u europskim kupovima. Uz sve to, HRS je dobio organizaciju seniorskog Svjetskog prvenstva, zajedno s Danskom i Norveškom 2025. godine. Istodobno, Hrvatska je 2021. godine bila domaćin kadetskog Europskog prvenstva, a ove godine je čeka organizacija i kadetskog Svjetskog prvenstva.
 
U sklopu izborne skupštine održana je i svečanost potpisivanja ugovora s pet gradova koji su uključeni u Master plan EHF-a i HRS-a „Rukomet u vrtićima“. To su Bjelovar, Koprivnica, Pakrac, Poreč i Virovitica, dok će Grad Zagreb to postati naknadno.
 
 Hrvatski olimpijski odbor (HOO) čestita Tomislavu Grahovcu na novom predsjedničkom mandatu u Hrvatskom rukometnom savezu!
 
 Izvor: HOO Foto: FaH