Dugogodišnji sportski novinar i urednik Darko Kolombo dobitnik je nagrade za životno djelo HZSN, dok je novinar godine Tomislav Dasović iz Večernjeg lista. Dodijeljena im je plaketa HZSN, poklon paket i novčana nagrada Atlantic grupe, glavnog sponzora Hrvatskog zbora sportskih novinara.
 
Darko Kolombo je radio u Vjesniku, a od 1984. godine bio je urednik sportske rubrike i deska. Kao iskusan i etabliran novinarski kadar prihvatio je 1998. godine izazov koji ga je vratio na uredničke početke - postao je urednikom sportske redakcije novopokrenutog Jutarnjeg lista.Uz brojne druge dužnosti, Kolombo je bio predsjednik HZSN-a u mandatu od 1983. do 1987. godine. 
 
U protekloj 2022. godini svojim je tekstovima, intervjuima, kritikama i komentarima novinar godine Tomislav Dasović ostavio važan trag u hrvatskom novinarstvu. Radio je ekskluzivne intervjue sa Zlatkom Dalićem, Ivanom Rakitićem, Lukom Modrićem, Borom Milutinovićem, izvještavao s nogometnog SP-a u Kataru kao jedini novinar Večernjeg lista, radio reportažu iz sjedišta Uefe u Nyonu, pisao sjajne priče iz prošlosti hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama, bavio se aktualnim problemima hrvatskog nogometa. 
 
HZSN u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO) od ove godine pokreće Nagrada 'Milka Babović' za promoviranje ženskog sporta, a prva dobitnica je Antonija Dujmović i emisija Ženska strana sporta Sportske televizije (SPTV). Urednica Dujmović nikad, ni u jednoj emisiji ne inzistira na razlikama u ženskom i muškom bavljenju sportom, već na jednostavan i pristupačan način od svojih gostiju traži informacije o tome kako treniraju, što rade izvan sportskih terena, kakve probleme imaju kao sportašice ili da pričaju o projektima koji unaprjeđuju ne samo žensku stranu sporta, već kompletan hrvatski sport, stoji u obrazloženju. 
 
Priznanje za fotografiju dobio je Igor Kralj iz Pixsella, a priznanje za komentar Hrvoje Tironi iz 24sata. dok je priznanje za intervju otišlo u ruke Alena Lesičkog iz Germanijak.hr. Priznanje za lokalno novinarstvo pripalo je Umbertu Piasevoliju iz Hrvatskog radija Zadar, priznanje za tv-reportažu dobili su Vlado Boban i Stipe Antonijević iz Nove TV, a priznanje za dokumentarni film uzeo je Zlatko Mijoč iz MAXSporta, režiser filma Generacija '82, posvećenog 40-toj obljetnici legendarnog Dinamova osvajanja naslova prvaka. Priznanje za press službu otišlo je u ruke Tomislava Packa iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), priznanje za suradnju s medijima pripalo je atletičarki Mateji Parlov Koštro, a posebno priznanje za projekt SP 2022 u nogometu dobio je HRT, za projekt Qatara. 
 
Na tradicionalnoj dodjeli nagrada i priznanja HZSN-a u zagrebačkome Novinarskome domu ponovno se okupila sportska i politička elita. Nazočni su bili predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Siniša Krajač, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić i mnogi drugi.
 
Na početku svečanog dijela Sabora predsjednik HZSN Jura Ozmec i ravnatelj Studentskog centra Karlovac Željko Šančić potpisali su novi sponzorski ugovor. Studentski centar Karlovac osnovan je 1997. godine. Brinu o studentskom standardu, prehrani, smještaju, privremenom i povremenom zapošljavanju, kulturnoj i zabavnoj djelatnosti, te sportu i rekreaciji. U povijesnoj jezgri grada Karlovca Studentski centar raspolaže Studentskim domom Karlovac, koji preko ljeta postaje Hostel Bedem. Studentski dom nudi smještaj za 151 studenta, a po potrebi i za članove Hrvatskog zbora sportskih novinara….
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
RADNI-IZBORNI SABOR, Jura Ozmec: „HZSN ne može, ne smije i neće živjeti na 'starim lovorikama' jer se svijet novinarstva, a i općenito svijet oko nas drastično mijenja“
 
 
Prije svečanog dijela 38. Sabora Hrvatskog zbora sportskih novinara održan je radni dio na kojem su članovi HZSN-a usvojili izvještaje predsjednika i glavnog tajnika (izvještaj o radu i financijski izvještaj). 
 
Jura Ozmec i Marijan Bakić dobili su nove četverogodišnje mandate za funkcije predsjednika i glavnog tajnika HZSN-a (2023.-2027.). Juri Ozmecu je ovo 6 mandat na čelu udruge sportskih novinara Hrvatske. Za predsjednika je prvi put izabran prije 20 godina, 2003. godine. Karlovčaninu Marijanu Bakiću ovo jer četvrti četverogodišnji mandat na funkciji glavnog tajnika. Prvi put je biran prije 12 godina, 2011. godine. Član Izvršnog odbora bio je dva mandata ili 8 godina (2003.-2007. i 2007.-2011.)
 
- Hrvatski zbor sportskih novinara ugledna je i postojana, financijski sigurna udruga sportskih novinara na području RH. No, HZSN ne može, ne smije i neće živjeti na “starim lovorikama” jer se svijet novinarstva, a i općenito svijet oko nas drastično mijenja. Ne samo zbog pandemije Covida i ne samo zbog rata u Ukrajini, ali na sport se posljednjih godina drugačije gleda. Uloga novinara je da to sve bilježe i prilagođavaju se. – kazao je Ozmec.
 
Pored Ozmeca i Bakića na prijedlog novoizabranog predsjednika izabran je novi Izvršni odbor: Ivana Lukačić, Ana-Marija Vuković, Stjepan Balog, Dean Bauer, Robertino Šalinović, Vinko Knežević, Nikola Lipovac, Lovorko Magdić i Damir Senčar. U Vijeće časti izabrani su: Goran Čop, Antonija Dujmović i Robert Valai
 
JURA OZMEC
Hrvatski zbor sportskih novinara ugledna je i postojana, financijski sigurna udruga sportskih novinara na području RH. Sasvim sigurno i zahvaljujući njegovom angažmanu na mjestu predsjednika udruge od 2003 godine. Ozmec smatra da HZSN ne može, ne smije i neće živjeti na “starim lovorikama” jer se svijet novinarstva, a i općenito svijet oko nas drastično mijenja. Ne samo zbog pandemije Covida i ne samo zbog rata u Ukrajini, ali na sport se posljednjih godina drugačije gleda. Uloga novinara je da to sve bilježe i prilagođavaju se. Upravo zato, njegov plan u nastavku rada na mjestu predsjednika HZSN-a jest da:
 
* maksimalno radimo na broju novih članova, posebice mlađih novinara
* unaprijedimo rad na društvenim mrežama i webu, kako bi informacije kolale brže i lakše
* uvedemo, bude li financijske stabilnosti, klasičnu mobilnu aplikaciju, preko koje HZSN postaje sastavni dio svakog novinarskog mobilnog telefona 
* poradimo na većem angažmanu hrvatskih sportskih novinara u AIPS-u i sudjelovanju u AIPS Media Awards
* mlade novinare aktivnije uključimo u projekte Young Reporters širom svijeta
* nastavimo s pravnom zaštitom, prema potrebi, svih članova
* dovedemo Kongres AIPS-a u Hrvatsku
 
Ti svi zadaci su mogući, naglašava Ozmec, uz jak i kompaktan izvršni odbor, potporu HOO-a i Ministarstva te zajedničke napore kolegica i kolega, članova HZSN-a. Na tome je radio do sada, nije mu teško, kaže, nastaviti i u idućih 4 godine. Vjeruje da će članovi prepoznati taj trud i potencijal koji HZSN definitivno ima.
 
MARIJAN BAKIĆ 
Funkciju glavnog tajnika HZSN-a obavljao je dosad u tri mandata (2011.-2015., 2015.-2019. i 2019-2023.). Prije toga je dva mandata, 8 godina (2003.-2007. i 2007.-2011.) bio član Izvršnog odbora HZSN. 
U sportskom novinarstvu neprekidno je od 1973. godine. Započeo je kao novinar – suradnik u Karlovačkom tjedniku i Radio Karlovcu gdje je bio i urednik sportskog programa (1993. -1998.), Od 1996. godine je sportski kolumnist u Karlovačkom listu, a nakon gašenja Karlovačkog lista (2010.) nastavlja pisati komentare na Kaportalu, informativnom web portalu grada Karlovca i Karlovačke županije (www.kaportal.rtl.hr). Karlovački dopisnik SN neprekidno je od 1978. godine.
Godine 1998. pokreće i urednik je tjednika KAŠ - prvog sportskog tjednika Karlovačke županije koji izlazi svake srijede sve do 2010. (12 godina) kao sportski prilog na 8 stranica u Karlovačkom listu, kasnije u Novom listu. Za taj je projekt od HZSN-a 2001. dobio nagradu Urednik godine. Autor je više knjiga o sportu grada Karlovca, te mentor mladim novinarima.
Od 2010. godine KAŠ dobiva svoj online oblik te bez prekida nastavlja kao KAŠonline portal. Glavni urednik je tog sportskog web magazina koji od tada izlazi u sastavu Kaportala. Nakon 10 godina, od 2020., KAŠ nastavlja samostalno izlaziti kao sportski web portal na adresi www.kasonline.eu 
Punih 25 godina, od 1998. do danas, urednik je KAŠ-a. Ove 2023. godine bilježi jubilej: 70-50-25 (70 godina života – 50 godina u sportskom novinarstvu – 25 godina KAŠ-a).
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
OBRAZLOŽENJA NAGRAĐENIH
 
Nagrada za životno djelo: Darko Kolombo
Među doajenima koji su ostavili dubok trag u pisanom sportskom novinarstvu, posebice u onoj zahtjevnijoj - uredničkoj sferi, svakako je dugogodišnji sportski novinar i urednik Darko Kolombo. U novinarstvu je počeo djelovati 1974. godine kao izdanak čuvene Vjesnikove novinarske škole. U novinama velikog formata, kako je nazivan Vjesnik, od 1984. godine bio je urednik sportske rubrike i deska. Kao iskusan i etabliran novinarski kadar prihvatio je 1998. godine izazov koji ga je vratio na uredničke početke - postao je urednikom sportske redakcije novopokrenutog Jutarnjeg lista. Svakodnevno publicirajući atraktivne sportske stranice s dobro ekipiranim mladim novinarskim snagama, dao je ogroman doprinos uspjehu i medijskom uzletu Jutarnjeg lista u njegovim prvim godinama. Posebno se to odnosi na praćenje prvog nogometnog Mundijala na kojem su u Francuskoj 1998. nastupili hrvatski nogometaši, kasnije ovjenčani legendarnom broncom. Za uredničku učinkovitost stigle su i nagrade - 1999. dobio je Nagradu HND-a Marija Jurić–Zagorka, a 2000. proglašen je i urednikom godine prema izboru HZSN-a. Predsjednik naše strukovne udruge bio je u mandatu od 1983. do 1987. godine. Do odlaska u mirovinu radio je i kao direktor proizvodnje u Jutarnjem listu, ali je zadržao čvrste veze sa sportskom redakcijom, ponajviše na savjetodavnoj razini. Darko Kolombo je za cijelo vrijeme novinarske karijere bio i sjajan pedagog, odgojio je brojne novinare i urednike koji su danas važne karike hrvatskog sportskog novinarstva.
 
Novinar godine: Tomislav Dasović, Večernji list
U protekloj 2022. godini svojim je tekstovima, intervjuima, kritikama i komentarima Dasović ostavio važan trag u hrvatskom novinarstvu. Radio je ekskluzivne intervjue sa Zlatkom Dalićem, Ivanom Rakitićem, Lukom Modrićem, Borom Milutinovićem..., izvještavao s nogometnog SP-a u Kataru kao jedini novinar Večernjeg lista, radio reportažu iz sjedišta Uefe u Nyonu, pisao sjajne priče iz prošlosti hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama, bavio se aktualnim problemima hrvatskog nogometa... U svom radu i tekstovima Dasović je britak, kritičan, u službi javnosti. Posve mu je svejedno kojom se žanrovskom formom bavi, bitno mu je da prenese istinu i stav. Trudio se biti drukčiji, imati sadržaj koji nemaju drugi kolege i u tome često uspijevao, spretno balansirajući između print i web izdanja Večernjeg lista.
 
Nagrada Milka Babović: Antonija Dujmović, emisija Ženska strana sporta (SPTV)
Antonija Dujmović u 2022. godini je u studiju Sportske televizije odradila 21 emisiju o ženama u sportu i kroz njih ugostila doista zanimljive gošće, ali Antonija, čija emisija traje već treću sezonu, zna ugostiti i ponekog muškarca. Svi su oni o sportu govorili neopterećeno, kroz vlastite primjere davali savjete ili se bavili univerzalnim temama važnima u sportu, od treninga i prehrane, do ferpleja i slobodnog vremena. Sve su to univerzalne sportske teme, izrečene, većinom, kroz usta žena. Urednica Dujmović nikad, ni u jednoj emisiji ne inzistira na razlikama u ženskom i muškom bavljenju sportom, već na jednostavan i pristupačan način od svojih gostiju traži informacije o tome kako treniraju, što rade izvan sportskih terena, kakve probleme imaju kao sportašice ili da pričaju o projektima koji unaprjeđuju ne samo žensku stranu sporta, već kompletan hrvatski sport. Malobrojni muški gosti nisu tu zato što urednica ne želi muškarce da pričaju o ženskoj strani sporta, nego su tu da kao iznimke potvrde pravilo da ženama, sportašicama, hrvatski pa i svjetski mediji ipak daju manje prostora nego muškarcima. Ova emisija to nastoji i uspijeva promijeniti.
 
Priznanje za fotografiju: Igor Kralj, Pixsell
Nije tajna da su fotoreporteri posebna sorta unutar novinarske branše. Drukčiji. Spremni i sposobni u trenu - baš onako kako i snimaju - razlučiti tko je kakav, pa to otvoreno reći. Pitate li ih naprimjer tko je godine 2022. bio najbolji/najuspješniji među njima, usmjerit će kameru prema Igoru Kralju. Nema razloga da im ne vjerujemo. Zahvaljujući na iskrenosti te napose korektnosti. Svjetsko prvenstvo u Kataru bilo je samo vrhunac ovogodišnjeg rada ovog vrsnog Pixsellova 'fotića'.
 
Priznanje za komentar: Hrvoje Tironi, 24sata
Hrvoje Tironi vodio je medijske aktivnosti 24 sata u Zagrebu tijekom cijelog SP-a. Svojim djelovanjem dao je velik doprinos kvalitetnom praćenju nogometnog prvenstva kroz tiskani medij (print 24 sata), internet portal 24 sata te specijalnu emisiju koja se prikazivala na internet portalu 24sata.hr. Njegovi osvrti, kolumne, vijesti i stručne analize koje je imao tijekom emisija zaista su plijenili pozornost javnosti te je portal imao možda i rekordu posjećenost za to vrijeme u godini. Tironi se ističe među kolegama stručnom obradom tema, zanimljivim sugovornicima te širokim spektrom znanja, a posebno je bio zapažen njegov komentar nakon utakmice Hrvatske s Argentinom: “Nema tuge, nema razočaranja, samo ponos i iskrena poruka: Vatreni, vi ste mali, ali ste veliki!”.
 
Priznanje za intervju: Alen Lesički, Germanijak.hr
Serijalom razgovora povodom 30 godina HNL-a, obljetnice koju je portal Germanijak.hr posebno obilježio, Alen Lesički došao je do sugovornika koje je zaista teško bilo nagovoriti na medijske istupe. Primjerice, Željko Šoić bio je prilično kontroverzna osoba u počecima HNL-a zbog svog obiteljskog backgrounda i nije gotovo dva desetljeća istupa u medijima. Potom razgovor s Đorđom Ivkovićem, kolegom novinarom s Hrvatskog radija koji nas je vratio u ono vrijeme kada smo svi skupa uživali u stručnim prijenosima na radio prijemnicima... Tim serijalom Lesički je podsjetio da su za popularnost HNL-a koja je bila temelj velikih uspjeha reprezentacije bili zaslužni ne samo igrači i djelatnici već i novinarska struka, a Lesički je i na Svjetskom prvenstvu u Kataru uspio napraviti ekskluzivne intervjue s Joškom Gvardiolom, Brunom Petkovićem, Dominikom Livakovićem i Mislavom Oršićem. Komunikativnom kakav jest ovaj mu žanr izrazito leži i cehovsko priznanje za intervju ide u prave ruke.
 
Priznanje za lokalno novinarstvo: Umberto Piasevoli, Hrvatski radio Zadar
Umberto Piasevoli legendarni je košarkaški trener koji je u Zadru i okolici došao do titule još legendarnijeg sportskog novinara. Ova druga karijera započela mu je 2006. godine kada počinje surađivati s HRT Radio Zadrom kao sukomentator kolegi Željku Kapelariju u prijenosima utakmica. Kao honorarni suradnik radi prijenose svih važnijih sportskih događaja (košarka, nogomet, tenis...) kao i intervjue i razgovore s mnogobrojnim sportašima, trenerima, sportskim djelatnicima... Od 2016. godine na Radio Zadru pokreće emisiju o sportu pod nazivom „Ražentavanje“ u kojoj je zastupljen cijeli lokalni sport kao i informacije i razgovori kako na državnoj, tako i na svjetskoj razini. Univerzalac koji je spojio ljubav prema sportu i novinarstvu – radom kao sportski novinar. Umberto Piasevoli.
 
Priznanje za tv-reportažu: Vlado Boban i Stipe Antonijević, Nova TV
Stipe Antonijević i Vlado Boban posljednje dvije godine predstavljaju suparnike hrvatske nogometne reprezentacije na najvećim natjecanjima, kvalifikacijama za Europsko i Svjetsko prvenstvo te Ligi Nacija koje prenosi njihova matična kuća Nova TV. Uoči SP-a u Kataru ovaj multitalentirani dvojac napravio je serijal reportaža u kojima su na neobičan, zanimljiv i iznimno kreativan način koji nadilazi sportske okvire predstavljali protivnike Hrvatske nogometne reprezentacije u skupini. Predstavljali su ih kroz niz duhovitih, kulturno, sportsko, edukativnih informacija, ali i igranih scena. Stipe i Vlado u tim reportažama promjene i po osam lokacija ne bi li što šarenije dočarali neke zemlje. Koriste razne rekvizite: od nogometnih dresova, pehara, preodijevaju se u povijesne i sportske ličnosti. Skaču iz aviona, voze kajak na divljim vodama ili ulaze u ring s najopasnijim borcima svijeta. Sama tehnika snimanja i montaža poprilično je drugačija nego u klasičnim reportažama. Koriste se po dva snimatelja, dronovi i kamere koje snimaju 360 stupnjeva ne bi li se dobio miks vizualno izrazito zanimljivih kadrova, od kojih svaki priča svoju priču i nudi gledateljima nešto drugačiji kontekst suparnika Vatrenih.
 
Priznanje za dokumentarni film: Zlatko Mijoč, MAXSport, režiser filma Generacija '82
Zlatko Mijoč počeo je karijeru kao asistent režije u Sportskom programu HRT-a. Golemim trudom vrlo brzo afirmirao se kao samostalni realizator najsloženijih emisija, a nakon toga i kao režiser izravnih prijenosa. Zlatko je karijeru nastavio  kao šef režijske grupe na Sportskoj Televiziji, a nakon toga bio je jedan od ključnih osnivača HNTV-a. Njegov režiserski potpis našao se pod stotinama emisija, reportaža, prijenosa. Danas je Zlatko Mijoč glavni režiser i šef režijske skupine na kanalu MAXSport. Tijekom 2022. godine, Zlatko Mijoč preuzeo je ulogu glavnog režisera dokumentarnog filma „Generacija 82.“, posvećenog 40-toj obljetnici legendarnog Dinamova osvajanja naslova prvaka. Uz sate snimanja u studiju i na lokacijama, Zlatko je odradio fantastičan posao 'kopanja' po, nažalost, neurednim i manjkavim arhivama. Uspio je pronaći i na svjetlo dana izvući snimke koje su godinama stajale zakopane i kojih se malo tko sjeća. U konačnici, uspio je svesti golemu količinu materijala, od početnih 140 minuta 'grubog šnita', na odličnih 84 minute završne verzije filma, svojevrsnog vrhunca njegove dosadašnje karijere.
 
Priznanje za press službu: Tomislav Pacak, HNS
Cjelokupna suradnja s medijima od strane Hrvatskog nogometnog saveza tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru bila je besprijekorna. Od samih priprema prije početka turnira pa do funkcioniranja samog medijskog centra smještanog u trening kampu hrvatske reprezentacije u Dohi. Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak uložio je maksimalan trud kako bi olakšao rad predstavnicima medija iz Hrvatske i inozemstva. Ispoštovao je gotovo sve zahtjeve za individualne razgovore, a promjene termina i bitne informacije vezane uz reprezentaciju dostavljao je brzo i kvalitetno putem informacijskih kanala koje je sam izradio. 
Bio je iznimno susretljiv, poštovao je prednost HR medija u odnosu na ostale medije kada je u pitanju reprezentacija Hrvatske. Često je upravo svojim autoritetom omogućavao novinarima razgovore s igračima i izlazio u susret poštujući načela i zahtjeve novinarske struke, a napose prilagodbu na razne vrste medija. Naime, tijekom turnira zadovoljavao je sve potrebe tiskanih/radio i televizijskih medija te internet portala dajući jasne odredbe kako nitko od navedenih ne bi ostao zakinut tijekom svog izvještavanja. Kolege koji su bili na SP-u potvrdili su da je HNS prednjačio u organizacijskom smislu u odnosu na sve ostale te nema dvojbe da za prošlu godinu kolega Pacak zaslužuje ovo priznanje.
 
Priznanje za suradnju s medijima: Matea Parlov Koštro
Hrvatska atletičarka, osvajačica srebrne medalje u maratonu na EP u Münchenu 2022., nikad nije odbila niti jedan intervju, a osvajanjem medalje u Münchenu nije promijenila svoj stav prema medijima. Dapače, ne postoji novinar koji od Mateje nije uspio dobiti izjavu, intervju, fotografiju… Maraton je teška disciplina, njezini su treninzi uz trenera Slavka Petrovića, dugi i daleko od atletske staze. Ipak, svaki poziv, svaku situaciju kad ju neki novinar pita za izjavu ili duži intervju, ova sjajna sportašica odrađuje kao da joj je to dio treninga. Iznimno uspješna na EP u Münchenu 2022., kad je osvojila srebro, zaostavši samo 6 sekundi iza pobjednice europskoga maratona, gradila je svoju karijeru vrlo pomno i polagano, Slavko Petrović , njezin trener, izgradio je sportašicu koja zna da je put do uspjeha težak i naporan, ali nije posustala. Za veliku većinu novinara u Hrvatskoj, pa i za neke atletske djelatnike, njezin je rezultat, njezino je srebro bilo veliko iznenađenje, ali za one novinare koji su htjeli s njom napraviti intervju imala je vremena; susreli su se sa skromnom, ali vrhunskom atletičarkom, koja zna koji su joj ciljevi i koja je 2022. u Münchenu najavila svoj skok među svjetsku elitu.
 
Posebno priznanje za projekt SP 2022 u nogometu: HRT, za projekt Qatara 
Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru po gledanosti i slušanosti prijenosa i emisija, kao i po posjećenosti na društvenim mrežama bilo je jedan od najuspješnijih projekata  u povijesti Hrvatske radiotelevizije. Iako u netipičnom zimskom periodu i organizirano u zemlji bez velike nogometne tradicije, SP se početkom zime uselio u naše domove. Uz izravne prijenose na televiziji i na radiju, uz stručne i zanimljive goste analitičare, uz mnoge priloge o Katru, uz odlične voditelje i komentatore. Bio je ovo multimedijski projekt koji je trajao ne samo mjesec dana kad se igralo, već praktički cijele godine. Robert Knjaz je posjetio naše vatrene; Martina Validžić je pripremila serijal emisija „Inshallah“, ostvareni su mnogobrojni pripremni sati u programima Hrvatskog radija i televizije. Osim televizije, prvi put je i Hrvatski radio bio "vidljiv" putem video-streamova uz snimke i fotografije na web-u HRT-a i Facebooku.
 
FOTO: Damir Senčar/HINA
 
KAŠ: https://www.kasonline.eu/mix/38-sabor-hzsn-nagrada-za-zivotno-djelo-darku-kolombu-tomislav-dasovic-novinar-godine-juri-ozmecu-i-marijanu-bakicu-novi-cetverogodisnji-mandat/