Na prvoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog zbora sportskih novinara (IO HZSN) održanoj nakon 38. Sabora, u ponedjeljak 13. ožujka u Novinarskom domu u Zagrebu, ponovno su povjerenje za dopredsjednika i organizacijskog tajnika dobili Vinko Knežević (HOO) i Vesna Brumec (HRT). 
 
Član Izvršnog odbora Stjepan Balog i glavni tajnik Marijan Bakić predstavljat će HZSN na AIPS kongresu u Seulu u svibnju ove godine. U Seul putuje i predsjednik HZSN Jura Ozmec koji obnaša funkcije glavnog tajnika i rizničara AIPS-a. Nogometni turnir Južnoeuropske asocijacije sportskih novinara (SEESJA) trebao bi se u lipnju održati u Bugarskoj. Članovi IO suglasni su da na turnir otputuju i novinari-nogometaši članovi HZSN.     
 
Podsjećamo još i kako je Izvršni odbor HZSN ranije još bio zaključio da će svima onima koji od 1. ožujka plate članarinu, članstvo vrijediti za člansko razdoblje 2023./25., odnosno do 31. prosinca 2025. godine. Dvogodišnja članarina za HZSN iznosi 25 EUR-a, a za AIPS 40 EUR-a + 3 eura za poštanske troškove.
 
 
Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr ili https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan kojega svakako treba ispuniti i poslati.
 
Najbolje i najbrže je uplatiti na žiro račun:
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Svrha: Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa: HR5924000081110074755 (Karlovačka banka)
 
 
FOTO: Damir Senčar/HINA