Izvršni odbor Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) pod predsjedanjem predsjednika Jure Ozmeca održao je u utorak, 6. lipnja, u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), posljednju sjednicu u prvom dijelu ove godine.
 
Naime, novi saziv Izvršnog odbora izabran je na 38. Saboru HZSN održanom u veljači ove godine.
 
Izvršni odbor je toj sjednici prihvatio informaciju s nedavno održanog AIPS-ovog kongresa u Seulu (Koreja), donijeta je odluku o sudjelovanju delegacije HZSN na malonogometnom turnir SEESJA-e u Bugarskoj te sudjelovanju na Sunset Sports Media Festival u Zadru. Potvrđeno je da će predstavnici HZSN u Odboru za Nagradu 'Dražen Petrović' u iduće četiri godine ostati Ivana Lukačić, Nikola Lipovac i Vinko Knežević.
 
POSTANI ČLAN HZSN! Članovi Izvršnog odbora pozivaju sve dosadašnje, kao i sve one koji žele postati članovi ceha sportskih novinara Hrvatske, da već sada mogu početi učlanjivati se, ili produživati svoje članstvo, za naredno člansko razdoblje do 31. prosinca 2025. godine.
 
 
Sjednice Izvršnog odbora bit će nastavljene nakon ljeta a do tada naši novinari neće odmarati jer im predstoji niz međunarodnih natjecanja s kojih će izvještavati za svoje medijske kuće:

• Europski olimpijski festival mladih (EYOF) Friuli Venezia Giulia, Italija (21. - 28. 1. 2023.)
• Europske igre Krakow, Poljska (21. 6. - 2. 7. 2023.)
• Europski olimpijski festival mladih (EYOF) Maribor, Slovenija (22. - 30. 7. 2023.)
• ANOC Svjetske igre na pijesku Bali, Indonezija (5. - 12. 8. 2023.)
• Mediteranske igre na pijesku Heraklion, Grčka (9. - 16. 9. 2023.)
 
Više informacija o radu HZSN-a saznajte putem web stranice www.hzsn.hr i newslettera HZSN Info.