Nakon Specijala Dražen – 30 godina od odlaska košarkaškog Mozarta, vođe jedne generacije, idola i kapetana koji je svojom karizmom i talentom osvojio tisuće ljubitelja košarke i sporta bez obzira na generaciju, predstavljamo dokumentarni film Ivane Guberine “Naš mali” nastao u koprodukciji Večernjeg lista.
 
Više od sedam sati materijala koji je bilježilo 15 snimatelja i tri godine rada stalo je u 52 minute filma koji će premijeru doživjeti 10. lipnja u 20.30 sati na Tvrđavi Barone u Šibeniku, u organizaciji Kulturne Udruge ''Šibenska kartulina'', u suradnji s Gradom Šibenikom, Turističkom zajednicom grada Šibenika i JU Tvrđava kulture.
 
Dokumentarni film dodatno je oplemenio Matej Meštrović, dok je pisac scenarija Ivica Poljičak, uz brojne suradnike poput Zorana Slavnića, Franje Arapovića, Vlade Đurovića, Branka Macure, Mira Jurića, Željka Marelje, Vlade Čovića, Drage Lakića Lakija, Krešimira Lambaše Ramba i Nevena Spahije.
 
U filmu se spominje i Draženova inozemna karijera, brojni rekordi koje je postigao, no najbitniji je njegov utjecaj na sve ljude koji je i danas prisutan. Nakon premijere u Šibeniku, slijedi i zagrebačka u rujnu, a nakon toga bi ga se moglo vidjeti i u inozemstvu.
 
 Izvor: VL