Svi članovi HZSN-a s važećom članskom iskaznicom, ponovno nakon više godina, od 1. kolovoza 2023. imaju pravo na komercijalni popust od 30 posto na svim brodskim i trajektnim linijama u unutrašnjem prometu Jadrolinije te na međunarodnim linijama između Hrvatske i Italije.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
JADROLINIJA
Jadrolinija članovima HZSN odobrava komercijalni popust od 30% na svim brodskim i trajektnim linijama u unutrašnjem prometu, te na međunarodnim linijama između Hrvatske i Italije. Popust se ne odnosi na prijevoz na brzobrodskim komercijalnim linijama.
 
Članovi HZSN-a ostvaruju pravo na 30% popusta za palubni prijevoz (putna karta), za prijevoz automobila, te na ležaj u brodskoj kabini. Karte s odobrenim popustom mogu se kupovati isključivo u agencijama Jadrolinije uz predočenje važeće članske iskaznice HZSN na kojoj se nalazi slika i članski matični broj za tekuću godinu.
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve pogodnosti koje ostvarujete kao članovi HZSN-a, možete pogledati ovdje: https://www.hzsn.hr/hr/clanovi/pogodnosti

Postani član HZSN-a, pristupnica: https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan