SUNCE, MORE I SANGRIJA: Španjolska ženska nogometna reprezentacija je nedavno u finalu Svjetskog prvenstva s minimalnih 1:0 porazila Englesku i tako postala prvak.
 
U velikom slavlju na stadionu je došlo do skandala kada je predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales u usta poljubio Jenni Hermoso dok je preuzimala medalju. Ipak, izgleda da skandal nije previše zamarao prvakinje svijeta koje su odlučile od svega pobjeći na Ibizu i uživati na jahti. Najaktivnija u tom odmoru bila je upravo Hermoso, a u bikiniju je zasjala heroina Olga Carmona koja je zabila jedini gol u velikom finalu.
 
Iza Carmone je jedan od najemocionalnijih tjedana u životu. Nakon što je zabila u finalu i Španjolskoj osigurala naslov prvakinja saznala je da joj je uoči te utakmice preminuo otac. Cure su joj pomogle da skrene misli s tragedije i da odmori od svega što se događalo.
 
Ova španjolska reprezentacija je uspjela doći do finala, no uspjela je i u nečem puno većem. Djevojke su ujedinile cijelu zemlju. Nogometašice Reala i Barcelone igrale su kao jedna i bitna je bila samo Španjolska i zato su na terenu pobijedile favoritkinje iz Engleske i popele se na vrh svijeta.
 
 Izvor: SN Foto: Europa Press/mega/the Mega Agency/profimedia