Redovna sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) održana je u utorak, 19. rujna 2023. u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).
 
Izvršni odbor je potvrdio dvogodišnju članarinu za novo člansko razdoblje od 1.1.2024. do 31.12. 2025. godine koja za HZSN iznosi 25 eura (dakle 12,5 eura godišnje, otprilike 1 euro mjesečno), a za AIPS 40 eura + 3 eura za poštanske troškove.
 
Ako se još niste učlanili ili obnovili članstvo u HZSN i AIPS, uvijek to možete učiniti putem web stranice HZSN. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr gdje pod rubrikom „članstvo“ svakako trebate ispuniti pristupnicu https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan

Uplatiti možete najbolje i najbrže na žiro račun:
 
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Svrha: Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa: HR5924000081110074755 (Karlovačka banka)
 
ZAŠTO BITI ČLAN HZSN-a?
•Samo ste kao član HZSN-a član nacionalne profesionalne udruge sportskih novinara koja vas putem AIPS-a povezuje sa sportskim novinarima iz cijelog svijeta.
•Samo kao član HZSN-a možete sudjelovati u projektima AIPSa Young Reporter (novinari do 30 godina starosti) i tako izvještavati s Olimpijskih igara mladih, Svjetskog juniorskog nogometnog prvenstva i sličnih globalnih događaja.
•Samo kao član HZSN-a možete se natjecati za godišnje novinarske nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara i za nagrade AIPS-a, u 8 kategorija, plus posebne nagrade za mlade novinare.
•Samo kao član HZSN-a možete koristiti pogodnosti naših sponzora i partnera.
 
Podsjećamo također da članovi HZSN-a s važećom članskom iskaznicom, ponovno, nakon više godina, od 1. kolovoza 2023. imaju pravo na komercijalni popust od 30 posto na svim brodskim i trajektnim linijama u unutrašnjem prometu Jadrolinije te na međunarodnim linijama između Hrvatske i Italije.
 
Izvršni odbor poziva članove da mogu već sada poslati svoje novinarske uratke/prijedloge za godišnju nagradu AIPS. Rok je do kraja 2023.