„Još je puno posla do početka gradnje, puno je birokracije koju treba riješiti tako da, kažem ... Prerano je za javno isticanje svih detalja“, kaže predsjednik Rijeke.
 
Kad Bijeli u nedjelju budu letjeli terenom puni energije koju im prenosi i od njih bezuvjetno traži njihov trener Jürgen Sopp, znajte da to nije samo zasluga struke i voljnog momenta nego i "dopinga" koji su u pažljivo odmjerenim dozama popili na obali Rječine. Nogometaši Rijeke prevođeni predsjednikom Damirom Miškovićem, glavnim trenerom Željkom Sopićem i zvijezdom Markom Pjacom posjetili su vinoteku Wine&Co na riječkoj Delti, ugošćeni od ljubaznih domaćina na čelu s velikim imenom: nekadašnjim asom Rijeke, Atalante, Parme, Palerma, Venezije i hrvatske reprezentacije - Igorom Budanom.
 
- Svi su dobrodošli da dođu i zajedno s nama uživaju u novoj vinoteci, vrhunskim vinima i istoj takvom društvu, isto takvoj atmosferi - kaže Budan pa se tema s enologije i uživanja u dobroj kapljici prirodno seli na najdivniji začin životu na Kvarneru. Na nogomet i HNK Rijeku.
 
- Definitivno, gledajući kakva je bila prošla sezona, ulazak u ovu je potvrda da se nekad mora učiti i na greškama, a naši su dečki sad krenuli gotovo savršeno. Došlo je i nekoliko zaista istinskih pojačanja tako da Rijeka sigurno nije slučajno na tom mjestu na kojem je sada na HNL ljestvici. A ja vjerujem da će imati kontinuitet te zadržati entuzijazam momčadi, cijelog kluba i prije svega svih nas navijača tako da zajedno napravimo veliki rezultat ove godine - rekao je Budan.
 
A predsjednik je, u Wine&Co, potvrdio najavu koja će razgaliti ionako sve radosnija riječka navijačka srca. Po gradu se sve češće i glasnije priča kako "ludi" Mišković, uz stvaranje moćne momčadi, sve bliže realizaciji gura i projekt „Nova Kantrida“.
 
- Ne smijem vam još puno govoriti o tome. Rekao sam vam valjda 100 puta da ćemo i to kad-tad riješiti. I na novoj Kantridi ja radim doslovno svaki dan, sve ove godine koliko sam u klubu. A tijekom 2023. to se dodatno zahuktalo i ja se nadam kako ćemo za mjesec-dva imati neke bitne pomake u toj priči. Ne, nije još vrijeme za isticanje imena partnera s kojima se sada radi taj projekt, ali u fazi smo u kojoj je uključen i Grad i vjerujemo u jedno skoro, a iznimno lijepo iznenađenje za naše fenomenalne navijače - govori nam Damir Mišković.
 
- Još je puno posla do početka gradnje, puno je birokracije koju treba riješiti tako da, kažem... Prerano je za javno isticanje svih detalja, ali ja se nadam kako ćemo do kraja prosinca imati baš lijepe novogodišnje vijesti za sve naše navijačice i navijače - rekao nam je Damir Mišković.
 
 Izvor: 24 sata Foto: HNK Rijeka