U Karlovcu će se proizvoditi i pivo Karlovačko Hajduk 1911 – piše KAportal.hr
 
Heineken Hrvatska ili točnije, brend Karlovačko pivo postaje sponzor splitskog Hajduka. 
 
U Splitu je potpisan sponzorski ugovor, a pivovara na Dubovcu osim što će financijski potpomagati legendarni nogometni klub, ponos cijele Dalmacije, u svojoj će tvornici i proizvoditi Karlovačko pivo s brendom Hajduka – dosad poznatije kao Hajdučko pivo.
 
Nedavno je Hajduk raskinuo ugovor s Osječkom pivovarom gdje se Hajdučko pivo, dosad proizvodilo.
 
Na društvenim grupama poklonici Hajduka već su oduševljeno prihvatili novog sponzora, ali i Karlovačko pivo koje je posebno popularno na jugu Hrvatske, barem ako je suditi po komentarima.
 
Tako su i prije službene prezentacije “procurile” i fotografije nove edicije Karlovačkog s grbom Hajduka, i natpisom “Hajduk 1911”.
 
Kako je rečeno na tiskovnoj konferenciji, Karlovačko Hajduk 1911 bit će dostupno na području Dalmacije, ali i u svim ostalim dijelovima Republike Hrvatske gdje bude tržišnog interesa.
 
– Ponosni smo što uz jedan od najjačih nogometnih brandova u Hrvatskoj odsad stoji i naš najpoznatiji pivski brand – Karlovačko. I mi, baš kao i Hajdukovci, njegujemo dugu tradiciju te u sve što radimo ulažemo strast i umijeće, pa tako i u stvaranje našeg Karlovačkog piva. Vjerujemo u domaću kvalitetu – bilo da je riječ o vrhunskim hrvatskim sirovinama ili podršci klubu kao što je Hajduk. Karlovačko povezuje optimiste i zaljubljenike u život, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti u koju plovimo zajedno s Hajdukom i njegovim navijačima. S nestrpljenjem iščekujemo nove pobjede koje ćemo bilježiti zajedno - rekla je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Heinekena Hrvatska.
 
PRENOSIMO KAportal.hr