Nakon održanog 3. Izbornog kongresa SEESJA i malonogometnog turnira novinarskih momčadi jugoistočne Europe predsjednik HZSN Jura Ozmec zahvaljuje svima koji su pomogli organizaciju.
 
Poštovani,
 
 dopustite mi da vam se i na ovaj način, u ime Hrvatskog zbora  sportskih  novinara,  zahvalim na pomoći i potpori koju ste  nam  pružili u organizaciji  Kongresa SEESJA,  Udruge sportskih  novinara jugoistočne Europe. Više od 100  sportskih  novinara iz  11  zemalja, članica Udruge (Mađarska, BIH, Crna Gora,  Srbija, Bugarska,  Rumunjska,  Makedonija, Grčka,  Turska, Moldavija i  Hrvatska)  su u Kukljici na otoku  Ugljanu  nastavili tradiciju  razmjene iskustava, te druženja, započetu još prije  desetak  godina,  a pretvorenu u zajedničku udrugu prije 2  godine. Ujedno  smo, u  sportskome  duhu,  odigrali i nogometni turnir, uz koji smo bolje i  uspješnije pokrenuli  nove akcije  koje će  još više  unaprijediti našu  međusobnu suradnju, te razmjenu  informacija i  podataka,  koja je u našem poslu vrlo važna i neophodna.
 
 Sve to bez vaše pomoći i bez razumijevanja za naše potrebe ne bi bilo  moguće.  Hrvatski zbor sportskih novinara je kao  organizator skupa, baš  zahvaljujući i vašoj  pomoći, ponovo pokazao da smo među vodećim zemljama  u regiji po  organizaciji i  novinarskoj snazi, a to namjeravamo i ostati ubuduće.  Uz ovakvu vašu pomoć i ubuduće zasigurno  ćemo u  tome uspjeti.
 
 
 Hvala glavnom sponzoru turističkoj agenciji Btravel Zagreb, HOO, Grad Zadar  i općine Preko, Kali i Kukljica, Match Vision,  te  tvrtkama: Atlantic grupa, Zelena punta Kukljica, S-event Zadar, KiK  Hrvatska, Heineken Hrvatska, Badel 1862 Zagreb, Renault ZAK  Karlovac, Tiskara Pečarić-Radočaj Karlovac, Hotel  Korana Srakovčić Karlovac, Vagor Karlovac, Oryx renta  car Zagreb, Cotrulis  grupa Zagreb, Brodić promet Zagreb,  Grawe Hrvatska i Karlovačka banka, kao i svim pojedincima iz  spomenutih agencija,  udruga, općina i tvrtki koji su  uložili puno profesionalnog truda da bi organizacija uspješno bila  provedena.
 
 Jura Ozmec, predsjednik HZSN