Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić predvodio je delegaciju 'Vatrenih' koja je posjetila djecu koja se liječe u Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb te ih razveselila prigodnim poklonima.
 
Uz Modrića male bolesnike su posjetili i izbornik Ante Čačić, te Lukini suigrači Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić.
 
Posjet je organziran u sklopu humanitarne akcije, u kojoj je Ina donirala 150.000 kn za uređenje Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu.
 
- Drago nam je da smo mogli prisustvovati ovoj humanitarnoj akciji i barem malo uljepšati dane ovim klincima. Kada vidiš ovu djecu shvatiš kako se često u životu zamaraš nepotrebnim problemima - rekao je Modrić koji je proteklog vikenda upisao prve minute za Real otkako se ozlijedio prije mjesec dana. U susretu protiv Leganesa ušao je u igru u 62. minuti umjesto Matea Kovačića.
 
- Sretan sam što sam se vratio. Pola sata s posljednje utakmice puno mi je značilo. Sada moram nastaviti s treninzima i dizanjem kondicije. Koljeno je sada stabilno i to je najvažnije - dodao je.
 
Veznjak Real Madrida se osvrnuo i na nadolazeću utakmicu protiv Islanda koja je na rasporedu u subotu na praznom Maksimiru.
 
- Očekuje nas teška utakmica koja bi mogla odrediti tijek kvalifikacija. S pobjedom bi istaknuli kandidaturu za prvo mjesto u skupini - naglasio je.
 
Izvršni direktor u Ini Tvrtko Perković naglasio je kako je to prva donacija od ukupno šest koju će Ina donirati zavodima za pedijatriju u Hrvatskoj, a predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb Boris Filipović-Grčić naglasio je kako će s doniranih 150.000 kuna biti uređen prostor na intenzivnom odjelu gdje boravi novorođenčad.
 
Izvor HINA Foto CROPIX