Na turniru će nastupiti između 150 i 200 svjetskih hrvačkih imena, a domaće boje će među ostalima braniti najbolji hrvatski hrvači Božo Starčević, Neven i Nenad Žugaj, Dominik Etlinger i drugi.
 
Tri će dana zaredom Zagreb biti središte hrvačke elite. Od 10. do 12. ožujka u Zagrebu i ove se godine održava međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore UWW Zagreb Open Grand Prix u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW).
 
Najuspješniji hrvački turnir do sada
 
Organizatori najavljuju jedan od najuspješnijih hrvačkih turnira ikada održanih u našoj zemlji jer će se na ovogodišnjem Zagreb Open Grand Prixu natjecati između 150 i 200 hrvača, među kojima će biti osvajači olimpijskih medalja te velik broj osvajača medalja sa svjetskih i europskih prvenstava.
 
Hrvatsku reprezentaciju će ove godine predstavljati naši najbolji hrvači – Božo Starčević, Neven i Nenad Žugaj, Dominik Etlinger, Antonio Kamenjašević, Ivan Huklek, Danijel Janečić i Ivan Lizatović.