Najviše igrača na Final Fouru imali smo prošle godine kada su igrala devetorica – piše Damir Mrvec, novinar VL.
 
Sedam hrvatskih rukometaša igrat će na završnom turniru rukometne Lige prvaka koji će se održati u Kölnu 3. i 4. lipnja. Nakon što su rukometaši mađarskog Vezsprema u uzvratu pobijedili Montpellier (30:25), znamo sva četiri sudionika – Barcelona, Vardar, PSG i Veszprem. 
 
Od hrvatskih rukometaša u Kölnu će nastupiti Mirko Alilović, Renato Sulić, Marko Kopljar (svi Veszprem), Igor Karačić, Luka Cindrić, Ivan Čupić (svi Vardar) i Luka Stepančić (PSG). Naših nema jedino u Barceloni. 
 
Najviše igrača na Final Fouru imali smo prošle godine kada su igrala devetorica. Ne treba zaboraviti ni Zvonimira Serdarušića, trenera PSG-a. On će biti tek prvi hrvatski trener koji će voditi jednu momčad na završnom Final Fouru koji se igra od 2010. Inače, Serdarušić je već osvojio Ligu prvaka, s Kielom 2007. Mađarski Veszprem i francuski Paris Saint Germain su prvi polufinalni par, a Vardar i Barcelona drugi, odlučio je ždrijeb Europske rukometne federacije danas u Kölnu. 
 
Barcelona je rekorder po broju nastupa na Final Fouru. Ovo će joj biti šesti nastup. Veszprem će u Kölnu biti četvrti put, a PSG drugi put zaredom, dok je Vardar prvi put na završnom turniru.
 
 PRENOSIMO Večernji list PIŠE Damir Mrvec FOTO Vjeran Žganec – Rogulja/Pixell