Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i Ogranak Virovitičko-podravske županije, zajedno sa Studijskim institutom za novinarstvo, kulturu i obrazovanje iz Virovitice i ove godine organiziraju  'Fra Ma Fu festival – festival reportaže i reportera', koji će se u Virovitici održati od 7. do 10. rujna.
 
Članovi HND-a mogu ići organizirano iz Zagreba autobusom u Viroviticu u petak,  8. rujna, u 8,30 sati (Glavni kolodvor kod Importanne Centra), a povratak je predviđen u nedjelju, 10. rujna u 17.30 sati. Pozivamo zainteresirane članove HND-a da potvrde žele li ići autobusom u Viroviticu na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do utorka, 5. rujna 2017. godine. 
 
Kolege koji dolaze u Zagreb osobnim automobilima mogu ih parkirati kod centra IKEA ZAGREB (parking je besplatan), gdje će se pridružiti ostalima u autobusu (isto je bilo i lani). 
 
Put autobusom sa 50 mjesta i boravak su tijekom ta tri dana Festivala za članove HND-a besplatni.
 
Mole se također članovi HND-a koji bi eventualno došli u vlastitom aranžmanu na festival u Viroviticu da nam to potvrde na adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do utorka, 5. rujna. 
 
 
Tajništvo HND-a