Sajam Sport Festu organizira AB Sport Consulting u partnerstvu sa Zagrebačkim Velesajmom i u suradnji s nacionalnim sportskim savezima i klubovima, u četvrtak 5.10. - nedjelja 8.10.2017. godine. Pokrovitelj sajma bit će Hrvatski olimpijski odbor.
 
O Sport Festu
 
Cilj Sport Festa je okupiti sportaše, sportske djelatnike i sportsku industriju s ovih prostora kako bi zajednički doprinijeli razvoju sporta, sportskog turizma i gospodarskom rastu sportskog tržišta u ovom dijelu Europe. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života. 
 
Spajamo sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze sa sportskom industrijom i širom javnosti. Predstavljamo sve koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom; sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu te sve koji su na bilo koji način povezani sa sportom i rekreacijom. 
 
Sport Fest je zabavna i atraktivna manifestacija koja će posjetiteljima dati željene informacije, omogućiti da upoznaju i probaju različite sportske aktivnosti, ostvare izvrsne popuste na kupnju, pobjede u natjecanjima te osvoje nagrade u nagradnim igrama, a izlagačima i sudionicima otvoriti mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje.
 
Medijski partneri: Hanza Media (Sportske novosti i Jutarnji list), RTL televizija, Sportklub TV (cijela regija)
Partneri: Hrvatski telekom, Zagrebačka pivovara, INA, Turkish Airlines, HEP, McDonalds, Red Bull
Potvrdili sudjelovanje: više od 60 raznih sportskih udruga koji će na terenima prezentirat sportove
Izlagači: na http://www.sportfest2017.com/sudjeluj/za-izlagace/ (do sada više od 100 prijava)
Konferencija: na sajmu će biti i otvorena zona sa konferencijskim dijelom gdje postoji mogućnost prezentacije proizvoda, usluga, projekta
 
Tematski raspored SPORTOVA na sajmu:
 
TIMSKI SPORTOVI
Nogomet, košarka, odbojka, hokej, vaterpolo, rukomet, baseball... to je samo dio timskih sportova koje ćemo predstaviti.
 
INDOOR SPORTOVI
Tenis, karate, nanbudo, budokai, boks, slobodno penjanje, taekwondo, gimnastika, balet, ples, plivanje... Svi sportovi kojima je baza dvorana bit će prikazani na ovom Sport Festu
 
OUTDOOR SPORTOVI
Biciklizam, triatlon, veslanje, trčanje, planinarenje, treking - za one koji vole prirodu i boravak na otvorenom.
 
ZIMSKI SPORTOVI
Od skijanja do snow kiteanja – zima nudi čitav niz aktivnosti u kojima je moguće uživati. 
VODENI SPORTOVI
Plivanje, ronjenje, veslanje, kajak, SUP, surfanje, rafting 
 
TRKAČKI SPORTOVI
Trčanje je postalo ogromnim trendom posljednjih godina i s dobrim razlogom
 
ADVENTURE SPORTOVI
Padobranstvo, paragliding, slobodno penjanje, alpinizam, treking, rafting, airsoft
 
FITNESS I WELLNESS
Od crossfita i klasične teretane, do yoge i opuštanja
 
SPORTSKA PREHRANA I DODACI
Nema pravog uspjeha bez prave prehrane
 
SPORTSKA OPREMA ZA REKREACIJU
Čime god se bavili, oprema je nužan dio. Tenisice, sprave, sportska odjeća, bicikli, čamci, penjačice, užad, lopte, reketi, dresovi... Mnogo je toga na tržištu, a Sport Fest je prigoda da otkrijete sve novitete i pronađete ono najbolje za sebe uz pomoć tvrtki specijaliziranih upravo za pojedine sportove i artikle.
 
SPORTSKA MEDICINA
Ozljede su neizostavan dio svakog sporta, ali možete ih prevenirati
 
Više informacija na  www.sportfest2017.com 
 
Za sva dodatna pitanja o sajmu na raspolaganju je Nina Pavlović iz AB Sport Consultinga na 01 45 76 087, 099 842 2416 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..