logo_hzsn2Izvršni odbor HZSN je na sjednici održanoj 21. studenoga 2011. godine donio odluku o godišnjim nagradama članovima HZSN.

Kandidirati se može za
-    novinara godine
-    nagradu za životno djelo

te za godišnja priznanja HZSN-a
-    za sve novinarske forme (vijest, komentar, intervju, osvrt, kolumnu…) i sve vidove novinarstva (tisak, radio, televizija, internetsko novinarstvo)
-    za izdavaštvo 
-    za lokalno novinarstvo 
-    za sportsku fotografiju
-    za press centar
-    za ostale uratke, dosege i projekte u sportskom novinarstvu

Već petu godinu biramo novinara godine na osnovu vaših glasova, ali i na osnovu prvenstveno vaših prijedloga za novinara godine, u bilo kojem mediju. Imate li prijedlog, pošaljite ga što prije na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), kako bi vaš prijedlog bio na vrijeme u konkurenciji za glasanje.

Svaki prijedlog mora sadržavati:
- ime i prezime predlagača, koji MORA biti član HZSN
- ime i prezime predloženog ČLANA HZSN (popis je dostupan na web stranici pod „članovi")
- točan datum i medij gdje je novinarski uradak objavljen (za seriju kolumni minimalno dvije kolumne priložiti)
- fotokopiju, prijepis, web link, video uradak ili sličan način uvida u predloženi uradak
- kratko obrazloženje ZAŠTO se kolegicu/kolegu predlaže za nagradu NOVINAR GODINE HZSN, napisanih na minimalno pet, a maksimalno 15 novinskih stupaca.

Podsjećamo da sve vaše prijedloge Izvršni odbor zaprima do 31. prosinca 2011. godine, o njima raspravlja i prosljeđuje ih Komisiji  dodjelu nagrada HZSN-a (Milka Babović, Robert Valai, Darko Draženović te članovi Izvršnog odbora HZSN Marin Šarec i Iva Perdec Augustić). Konačan prijedlog kandidata za nagradu NOVINAR GODINE Izvršni odbor šalje na adrese svih članova HZSN, uz povratnu kuvertu, kako bi članovi izravnim glasovanjem odlučili o toj nagradi.