klizanjePoštovani, 

Hrvatska je domaćin Europskoga prvenstva u umjetničkom klizanju. Prvenstvo se odvija u zagrebačkom Domu sportova, od 23.-28. siječnja 2013.Kako u srijedu, 16. siječnja u 12:00 sati završava i drugi produženi rok za akreditacije hrvatskih medija, a do sada je to odradio minimalan broj redakcija, podsjećamo sve medijske kuće i pojedince da se akreditiraju.
Nakon srijede akreditiranje će biti nemoguće.Konačno odobrenje je u ovlasti ISU (Međunarodne klizačke organizacije), pa se akreditacijski upitnici moraju ispuniti putem njihove web stranice (www.isu.org), potom se klikom miša ide na „press releases“ s lijeve strane ekrana, pa klikom na „media accreditations“ desno gore, pa na vrhu stranice klikom na „Single & Pair Skating/Ice Dance“, i otvara se stranica na čijem je vrhu natpis: „NEW*ISU Online Media Accreditation System“ , a klikom na njega otvara se sustav. 
Postoji i izravni ulaz, ako odete na: http://www.wingsmedia.it/isu/. Zbog popunjenosti kapaciteta novinarima i fotoreporterima iz inozemstva i dvaput produžavanog roka za hrvatske medije, realno je očekivati da neki zahtjevi budu odbijeni, posebno ako je više zahtjeva iz iste redakcije, pa se mole urednici da akreditiraju samo najnužnije novinare i fotoreportere. 

Vaš HZSN