sljeme2Poštovani,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako je započeo akreditacijski proces za predstojeće utrke Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2014 - Zagreb/Sljeme.

Ženska utrka održat će se 4. siječnja 2014. s početkom u 10.00 sati.
Muška utrka održat će se 6. siječnja 2014. s početkom u 14.45 sati.

Nažalost, i ove smo godine prostorno ograničeni veličinom ciljne arene na Sljemenu te Vas molimo da odredite novinare, fotografe i snimatelje koji će u ime Vaše redakcije pratiti natjecanje.

Za akreditiranje je potrebno pojedinačno ispuniti akreditacijske obrasce koji se nalaze na službenoj internetskoj stranici utrke www.vipsnowqueentrophy.com.

Datum nakon kojega više nećemo biti u mogućnosti primati zahtjeve za akreditacije je 15. prosinca 2013. godine te Vas ljubazno molimo da pošaljete svoj zahtjev u najkraćem mogućem roku.

Međunarodna prava na televizijski, radijski i multimedijalni prijenos događaja ima tvrtka Infront Italy. Hrvatska radiotelevizija je medijski domaćin utrke.
Snimanje i emitiranje bilo kojeg segmenta samog sportskog događanja nije dopušteno bez prethodnog dogovora s HRT-om. Svi akreditacijski zahtjevi televizijskih i radio postaja, mreža, produkcijskih i internetskih tvrtki s područja Hrvatske trebaju biti poslani na odobrenje HRT-u, do 15. prosinca 2013., na sljedeći kontakt:

HRT – Hrvatska radiotelevizija
g. Grgo Juroš
Tel: +385-1-6342 784
Fax: +385-1-6344 172
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavijest o odobrenju ili odbijanju akreditacijskog zahtjeva bit će poslana na e-mail adrese zainteresiranih do 23.12.2013.

Kako bismo olakšali akreditacijski proces, također Vas molimo da odredite osobu unutar redakcije koja će po otvaranju akreditacijskog centra biti odgovorna za grupno preuzimanje redakcijskih akreditacija. Iste će se podizati od 27. prosinca 2013. u akreditacijskom uredu The Westin Zagreb Hotela.

Akreditacije za ovogodišnje natjecanje bit će numerirane te će na njima stajati i naziv medija kojemu je ona izdana. Svaka zlouporaba akreditacija (davanje neovlaštenoj osobi) te neprimjereno ponašanje unutar zone za medije te press centara rezultirat će oduzimanjem akreditacije za ovogodišnje utrke i/ili zabranom akreditiranja za sljedeće.

Zahvaljujemo na razumijevanju unaprijed se radujući uspješnoj suradnji. U akreditacijskom centru, press centrima i osobno Vam, naravno, stojimo na usluzi.

Srdačan pozdrav,
Amadea Mladina, Press akreditacijski ured
Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2014 - Zagreb/Sljeme
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: +385 98 384 772