hzsn sabor malaPoštovane kolegice i kolege.

Svi članovi HZSN-a pozivaju se na sabor HZSN-a, 3. ožujka 2014, u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu. Sabor počinje u 10:30 sati u velikoj dvorani HND-a, a na svečanom dijelu Sabora podijelit će se nagrade i priznanja za najbolje u 2013. godini.

Na svečanom dijelu očekujemo i goste iz svijeta sporta. Prijatelj HZSN-a, g. Srakovčić iz Karlovca osigurao je zakusku poslije svečanog dijela, a tijekom svečanog dijela potpisat će se ugovori s partnerima i prijateljima HZSN-a i u 2014. godini, bez čijeg sudjelovanja bismo teško osigurali i samu svečanost, ali i primjerice odlazak Nikole Lipovca (Jutarnji list), člana Izvršnog odbora u Brazil, u Manaus, na Konferenciju o sportu, ili mladoga novinara Luke Petrinca (HRT) u Školu za mlade novinare tijekom SP u nogometu do 19 godina, u UAR.

Koristim priliku obavjestiti vas da smo, nakon kratkog nesuglasja prošloga ljeta, ponovo postigli dogovor i s Jadrolinijom oko ustupaka članovima HZSN-a. Popust na Jadroliniji primjenjuje se od 1. ožujka 2014. i vrijediti će ISKLJUČIVO za članove HZSN-a, s VAŽEĆOM iskaznicom za period 2014-2015, te na trajektima i za njihove automobile čije vlasništvo treba dokazati prometnom dozvolom prilikom kupnje vozne karte za trajekt.

Vidimo se na Saboru!

Marijan Bakić, glavni tajnik

bakic potpis